depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Két újabb koncert marad el

Két újabb koncert marad el

A július 9-én tartott Bilbaóbeli koncerten Dave Gahan vádlija megsérült, így sajnos az orvosok tanácsára az európai szakasz két utolsó koncertjét is le kellett mondani az együttesnek.

Az orvosok tanácsára Dave pihentetni kényszerül sérülését, hogy annak állapota minél hamarább javuljon. Ezen idő szak alatt nem tud a koncerteken részt vállalni, így azokat a csapat kénytelen volt lemondani.

A depeCHe MODE a rajongók elnézését kéri! A jegyek mindkét eseményre visszaválthatóak.
 
A két elmaradt koncert:
 
2009.07.11. Porto, Portugália
 
2009.07.12. Sevilla, Spanyolország
 
 
Forrás: dM.com




Ajánlott videók
2006.03.27. Suffer Well 1985.04. UK Interview 1982.04.26. The Meaning Of Love 1987.08.24. Never Let Me Down Again Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 2 dM.com - Videó Blog - Budapest HD

2009.07.10. 15:27 | Faith | 74841 Olvasás | 614 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás: « Első  <  27 28 29 30 31 >
54. Hozzászóló: csabex | Időpont: 2009.07.11. 12:56

“Ha lenne benne tartás akkor még igy is kiállna max nem ugrálna.Lehet ugy is jo bulit csinálni hogy nem táncikál hanem a közönséggel közvetlenebb kicsit”
Jaja, szinte látom utána az olyanok hozzászólásait, mint te vagy: má’ arra is lusta, a szegény tízezer rajongónak rossz bulit csináltak, ez már a vég…stb.

 
53. Hozzászóló: csabex | Időpont: 2009.07.11. 12:37

Bla-bla, szeretem azokat, akik azt mondják, hogy ez a Depeche Mode már nem az a Mode. És valóban, nem fiatalodnak, és bizonyára nehéz ezt felfogni, mint azt is, hogy volt mindenféle albumuk, nem lesz több Violator, vagy SOFAD, sem Music For The Masses.-..stb. Most ez van. Ezt kell szeretni. Vagy nem szeretni. Akik az új albumban csalódtak, azok most mindenben a hanyatlást látják.  Speciel én a koncertre nem úgy emlékszem, hogy fáradt, lepukkant, vagy szar lett volna. Master And Servant- Ismeritek a “Something Went Wrong” összeállításokat? (http://www.taringa.net/posts/musica/991469/Depeche-Mode—-Something-Went-Wrong-(4-Albums).html) Ajánlom figyelmetekbe. Valószínűleg folyamatos hanyatlás alatt állnak, ugye? Az meg külön öröm, ha valaki megkövetelné, hogy féllábon ácsorogjon a színpadon. Dolgozz te is úgy, haver.
És bocs, de nekem az a tízezer rajongó, aki most nem kap koncertet eléggé hidegen hagy. Engem a zenekar érdekel. Ha akartok látogassatok el a rajongókhoz és köpködjetek együtt egy jót. Bár azok között sem hiszem, hogy nagyon találnátok olyan embert, aki egy sérülés miatt hibáztat valakit. Röhej.

 
52. Hozzászóló: ildi.dm | Időpont: 2009.07.11. 12:22
ildi.dm

jantar!Köszi a linket!AJÁNLOM MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Méghogy ezek az emberek ki vannak égve!!!!!
Meg a többi nevetséges,bosszantó hsz.
Én is remélem,hogy januárban így fog pörögni DAVE!!!!!!!!!!
Mielöbbi gyógyulást DAVE-nek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DEPECHE MODE 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
51. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2009.07.11. 12:20
Useless-girl

egyet kell értenem nikivel, Debeche boyjal, macikával és K_haludka véleményével (főleg K_haludka utolsó mondatával - tessék, lehet “elvakultozni” engem is).

 
50. Hozzászóló: k_haludka | Időpont: 2009.07.11. 12:04

Jaj,már megint háborúzunk… :(

Szóval a negatív hozzászólásokkal nem az a baj,hogy leírjátok a véleményeteket,hanem az (nézzétek csak meg!),hogy míg mi,naiv libák,akik sajnálják Dave-et egyszer leírjuk,mit gondolunk erről az egészről,addig ti,kétkedők,“ezmárnemazaMode”-ozók vagy tízszer is leírjátok ugyanazt a negatív véleményt,csak éppen másképpen megfogalmazva.

Nekem is furcsa ez a sok rossz,de nektek még sosem volt olyan szakasz az életetekben,hogy úgy éreztétek,az egész világ összeesküdött ellenetek,és bármibe fogtok,nem sikerül,tönkremegy,és nem értitek,hogy miért vagytok ennyire pechesek???

Én úgy vagyok a Mode-dal,mint általában a hétköznapi halandó emberekkel:amíg nem csalódom bennük,amíg nem veszem észre,hogy mást mondanak a szemembe,mint a hátam mögött,amíg nem döbbenek rá,hogy átvernek,addig én maximális bizalmat szavazok mindenkinek.
De ha egyszer kiderül,hogy bármilyen módon ártottak nekem(akárcsak egy hazugsággal)ott megpattan bennem valami,és gyakorlatilag lehetetlen visszaszerezni a bizalmam.A DM-ben még nem csalódtam,most sem hiszem,hogy átvernének(mint rajongót),és remélem,ez így is van.Lehet naivnak nevezni,de én elhiszem,hogy ez az egész csak egy hülye pech-sorozat.

És azért azt tartsuk szem előtt,hogy bizony ők sem lesznek már fiatalabbak.És mint minden embert,őket is utolérik lassan az időskori betegségek,mint például a csontritkulás,ízületi gyulladás stb.,ami miatt már nem fognak tudni úgy ugrabugrálni,mint régen.Tíz év múlva szerintem nem is fognak már stadionban koncertezni,mert ha ott elered az eső,sajogni kezd majd a derekuk,és félbe kell hagyniuk az egészet.(És akkor majd feldobom nekik a színpadra a Fastum gélt.:-)  )

Faith!Még Dave betegségéről csak-csak kiderülhet,hogy valami egészen más állt a háttérben,és nem volt valóságalapja,de azt nem értem,hogy Andy apjának halálhírét miért keltették volna,ha nem lenne igaz???Sehogy sem áll össze a kép a fejemben.Mi érdekük lett volna ezt hazudni?Erre hivatkozva nem mondtak(volna) le koncerteket.Arról nem is beszélve,hogy elég könnyen utána lehet járni,tényleg meghalt-e,nagyon könnyen lebukhatnának ezzel a kacsával.Elég ha Andy apjának szomszédja elkotyogja a sarki fűszeresnek,hogy “olvastam a hírekben,hogy meghalt,pedig ma reggel láttam őt a kertben,épp a füvet nyírta.”
:-)

Azt a megállapítást(bocs,nem emlékszem,ki írta),miszerint az lenne a legokosabb,ha a turné után feloszlanának…elfogadhatatlannak tartom egy rajongótól!

 
49. Hozzászóló: jantar | Időpont: 2009.07.11. 11:39
jantar

http://www.youtube.com/watch?v=eJ04uCS_cJc

Remélem Dave így táncol majd a magyar téli turnén is. :D :-)

 
48. Hozzászóló: Droid | Időpont: 2009.07.11. 11:16
Droid

Dgahan1 : A kép 98-ban készült Kölnbe. Amikor még minden rendben volt!

 
47. Hozzászóló: Dgahan1 | Időpont: 2009.07.11. 10:09
Dgahan1

Dave képüzenet :-)

 
46. Hozzászóló: board | Időpont: 2009.07.11. 10:09
board

egen-egen és még a sok elvakult Dave rajongó “szegénydave-t ” sajnálja pedig a több 10000 rajongo az igazi vesztes, nem pedig a szegénynek egyentalán nem mondható Dave. Ha lenne benne tartás akkor még igy is kiállna max nem ugrálna.Lehet ugy is jo bulit csinálni hogy nem táncikál hanem a közönséggel közvetlenebb kicsit .

 
45. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.07.11. 08:01
Angelus

Marbella szép hely, jártam már ott :) A kikötő kiváltképp tetszett.  8-)
Sajnálom, hogy elmarad a koncert Spanyolországban, de még visszamennek a fiúk a koncerttervek alapján. A jegyeket nem lehet átváltani más spanyol koncertekre?

 
44. Hozzászóló: Iron | Időpont: 2009.07.11. 07:47
Iron

Itt ulunk Marbellan 200 km-re Sevillatol 4 jeggyel a kezunkben a holnap utani concertora, erre most meg ezt olvasom… es ezen este kedveert dobtam a Balaton Sound-on a Werket meg Mobyt ... no comment xxx

I.

 
43. Hozzászóló: árnyék | Időpont: 2009.07.11. 07:10
árnyék

Szerintem nem égtek még ki,csak most rájuk jár a rúd.Ez bárkivel előfordulhat.Nem hiszem,hogy így akarták,akkor bele sem fognak.Én kitartok mellettük a végsőkig..és hálás vagyok azért amit kaptam tőlük júni 23-án.
Get the balance right :)

 
42. Hozzászóló: | Időpont: 2009.07.11. 07:02

Davenek jobbulást kívánok! Tudom milyen szar most neki…

Nekem ínszalag-nyúlásom volt egyszer -majdnem elszakadtak a bokaszalagok- 3 hétig nem lehetett lábra állnom, aztán még 1 hónapba telt mire újra rendesen használhattam a lábam. Borogatás és fáslizás volt ezerrel. Mondjuk én tornaórán intéztem el magam ennyire…

Remélem már több probléma nem lesz ezzel a turnéval, mert eddig Európa szívott rendesen!!!

 
41. Hozzászóló: macika | Időpont: 2009.07.11. 06:56

Na, megint nem jó hírek   :[ . Nehéz, hogy az ember nem tudja, tényleg igaz-e amit a sajtóban leírnak. Ha a rák dolog nem igaz, az tényleg erkölcstelen dolog lenne, mármint, hogy ezzel “szédítik” a népet, nem hiszem el, hogy ilyet kamuznak. Ami a vádlidolgot illeti, erről tudnék mesélni. Két és fél hete begörcsölt éjjel úgy az egyik, hogy majdnem elájultam a fájdalomtól. Utána fájdalom és állandó izomfeszülés, mostmár mindkét lábban. Senkinek nem ajánlom. Közben kiderült egy gerincbetegségem, ez is okozhatta, okozhatja. Azóta rengeteget pihentem, szedtem és szedek gyógyszert, de még mindig nem jó pedig most már vissza kell menni dolgozni. Még mindig sokat fekszem de próbálgatni kell fokozatosan a járást. Persze, nyilván neki nem ilyesmi van, ezzel a “sztorival” arra akartam célozni, hogy egy izomnak ezer és egy baja lehet, nem csak szakadás, húzódás, ami kiütheti az embert. A másik, hogy kaptak hideget-meleget a srácok, hogy nem is akarják ezt az egészet, meg, hogy fel kéne oszlani. Jajj, na ne már… Először is, ha a sok okos szerint kiégtek volna, mi a frásznak vágtak volna bele egy ilyen hosszú turnéba? Tudom, iszonyú pénz, de nem hinném, hogy rá lennének szorulva. Ha valami nagyon komoly dolog lenne a háttérben, szerintetek iktattak volna be újabb és újabb koncertdátumokat június és július folyamán? Ennek mi értelme lenne???? Akár egészségi, akár más típusú gond van a háttérben, kinek jutna eszébe újabb koncerteket leszervez(tet)ni?
Én abszolút nem temetem a DM-et, fura ez az egész körülöttük, de nekem a koncerten nem úgy tűntek, mint akik romokban hevernek. Az a Master-es baki, az mikrofon hiba volt, hisz előtte-utána minden hangját hallottam Dave-nek. Közelről volt szerencsém látni őket, és amennyit mosolyogtak, azt megjátszani szerintem hosszú távon nem lehet, mit mosolyogjon ha nincs is hozzá kedve? Na mindegy, ez csak az én véleményem. Remélem Dave minél hamarabb felépül.

 
40. Hozzászóló: | Időpont: 2009.07.11. 06:53

Én még mindig azt mondom, hogy nagyon túlvállalták magukat. Heti 4-5 koncert hónapokon keresztül. Sok! Ez a mennyiség a minőség rovására fog menni. Persze, hogy nem tudják már ugyanavval a lendülettel csinálni nap mint nap.
Nekem személy szerint a mo-i koncert nagy élmény volt még az elrontott master & servant-tal együtt is. Szerintem ott a szöveget felejtette el Dave, mert néha-néha azért beleénekelgetett, úgyhogy nem valószínű, hogy mikrofonnal volt a gond.
Nekem úgy tűnt, kis hazánkban igenis jó hangulatuk volt a fiúknak és szerintem ők is élvezték a koncertet.

 
39. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2009.07.11. 06:47
Mode93

jajjj istenem mit nem csinál magával.. :D Dave vigyázz már magadra! 8-)

 
38. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2009.07.11. 06:27

Na meg, b@ssza meg, oda a Sevilla, setányér elháenem….

 
37. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2009.07.11. 06:24

Board: ámen! :-)

AW meg tényleg ne jöjjön vissza, mert a végén még csinálnak egy Violator/SOFAD színvonalú albumot.. ;)

 
36. Hozzászóló: board | Időpont: 2009.07.11. 06:00
board

miért lenne szar ha nem lennének más vélemények minek lenne forum ?attól függetlenül van aki objektivebben van aki elfogultabban látja a dolgokat.ez nem baj .csak akkor van beszélgetés ha van más vélemény is.(ami nem feltétlenül rossz)

 
35. Hozzászóló: Vik | Időpont: 2009.07.11. 05:20
Vik

azért sz*r egy dm fanzine-en ilyen hozzászólásokat is olvasgatni. biztos naív vagyok…

 
Lapozás: « Első  <  27 28 29 30 31 >
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©