depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Elmaradt a Görög koncert

Elmaradt a Görög koncert

Dave betegsége és állítólagos kórházba szállítása miatt elmaradt a turné ma estére tervezett második koncertje Athénban. A hírt a görög rajongók elég rosszul fogadták, komoly zavargások alakultak ki!

Később kiderült, hogy Dave-et kórházba szállították gyomorrontás gyanújával. A tömeg megkezdte az athéni stadion lebontását… Azt egyenlőre korai megmondani, hogy mikor lesz Dave olyan állapotban, hogy újra színpadra álljon. Utoljára 2006. 05. 10-én (Kansas city) szakadt félbe koncert, majd azt követve 11-én a Chicago-i is elmaradt, mert Dave hangszallagjai gyulladtak be (Laryngitis).
 
A szervezők elképzelhetőnek tartják, hogy amennyiben Dave állapota megengedi holnap tartják meg a koncertet, ha marad valami a stadionból, mert nagy zavargások vannak a helyszínen!
***Precious101***
 
Kinti rajongók megerősítették, hogy nagyon komoly zavargások nem voltak, akik balhéztak azokat a biztonságiak leállították, pár palack felkerült a színpadra és néhány eltalálta a szintiket és a kivetítőt. Anyagi kárról nem érkezett jelentés.
 

A szomorú bejelentés

 

Az alábbi kép még a koncert előtt készült pár percel:
depeCHe MODE - 2009 Izrael

 
2009.05.13.
Dave 11:30-kor elhagyta a korházat, az esetleges ma esti fellépésről nem érkezett hír.

2009.05.13 14:00

On Tuesday 12.05.09, at 21:00, the sudden feeling of physical discomfort that hit the singer of Depeche Mode, Dave Gahan, just a few minutes before going on stage for the band’s performance, resulted in his immediate transfer to the hospital and the postponement of the band’s show.

Even though everyone hoped for the singer’s speedy recovery and the rescheduling of the band’s show for today, 13.05.09, according to the information received by the band’s management and the doctor on duty, the artist’s health condition does not allow it.

Shortly, a new announcement will follow that will regard either a new date for the show of Depeche Mode, or its final cancellation.

The show’s organizers kindly request that all you ticket holders keep your tickets as these will guarantee you your entrance if a new show date is scheduled or will allow you to get a refund in the event that the show is cancelled altogether.

Thank you all for your understanding.


Köszönjük RDavid gyors fordítását!

Bár sokan abban reménykedtek, hogy a koncertet áthelyezik a mai napra, az együttes management és az ügyeletes orvos állítása szerint az előadó egészségi állapota ezt nem engedi meg.

Hamarosan világot lát egy újabb közlemény egy újabb időpontra, illetve a koncert lemondására vonatkozóan.

A szervezők kérik a jegyek tulajdonosait, hogy azokat őrizzék meg, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy egy újabb koncert szervezése esetén ott lehessenek, illetve adott esetben visszakapják azok ellenértékét (amennyiben a koncert végérvényesen elmarad).
 
Forrás: Didi Music Görögország (hivatalos helyi szervező)


 
Előzenekar:
19:19 Motor
 
Dalmenet:
 
Black Powder
Yak
Tete On Plastique
Kick It
Flashback
Death Rave
 
A depeCHe MODE koncert elmaradt!
 
Koncertinfó: 2009.05.12. Athén, Görögország, Terra Vibe Park
 
Forrás: GREEK News




Ajánlott videók
RECOIL EVENT with ALAN WILDER - Prague Recoil - Final Tour Date - Szikra - Budapest Walking in My Shoes - STAR WARS verzió 2009.09.25. Hole To Feed Sajtótájékoztató - magyar feliratok Recoil - Allelujah - Videó

2009.05.12. 13:38 | Faith | 25296 Olvasás | 115 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Elmaradt a Görög koncert
Lapozás:  <  1 2 3 4 5 >  Utolsó »
75. Hozzászóló: RDavid | Időpont: 2009.05.13. 06:28
RDavid

Hogy kiengedték vagy sem a kórházból egyetlen hivatalos forrás sem erősítette meg mindeddig. Ami biztos, hogy a délelőtt folyamán még a kórházban volt.
Amennyiben kiengedték, még nem jelenti azt, hogy megfelelő állapotban lesz, ahhoz, hogy a koncertet megtartsák. Ugyanakkor az a véleményem, hogy hivatalos bejelentés hiányában ma már késő lenne egy ilyen szabású koncert lebonyolítására, ha nem, Bulgária vagy Törökország felkészülhet arra, hogy nagy számban jelen lesznek a görög vendégrajongók.

 
74. Hozzászóló: Inpu | Időpont: 2009.05.13. 06:20
Inpu

Preci…sajna lemondták a ma esti show-t…
imhol van-e:

http://www.didimusic.gr/

 
73. Hozzászóló: robb | Időpont: 2009.05.13. 06:13
robb

Nem hiszem, hogy ennyire amatőrök lennének, hogy vezetékes vizet innának és gyrost ennének, megkockáztatom, hogy talán saját szakácsuk is van. :)

Droid, én a Song of Faith and Devotion dokumentumfilmjéből veszem azt, hogy Dave miatt egyetlen show maradt el és a hsz-ben kimondottan Dave teherbírására utaltam. Ha Dave “kiénekelte a hangját” (mondjuk inkább hangszálproblémáknak, úgy magyarosabb), az nem elmaradt, hanem félbeszakadt koncertet eredményezett, ami nagy különbség.  Az “ismeretlen okból elmaradás” pedig lehetett életveszélyes épületből, időjárásból kifolyólag, vagy politikai probléma is, azt szintén különvenném. Azért leborulok a lexikális tudásod előtt! ;)

 
72. Hozzászóló: Droid | Időpont: 2009.05.13. 06:08
Droid

Ha valaki egy gyomorrontással már kórházba visznek az már komoly dolog. Lehet a véletlen műve. De ha ilyen gyorsan kiengedték akkor már viszonylag jól van. Ami nem biztos azt jelenti, hogy egy 2 órás show-t le tud nyomni.

Srácok, ezek az emberkék biztos nem a sarki Gyrosos-nál kajálgatnak.
Teljes mértékbe tisztába voltak hogy milyen Israel, szerintem megkapták a szükséges védőoltásokat is. Komoly orvosi stáb kíséri őket a turnén, és még azt el tudom képzelni hogy saját szakácsuk van.

Visszatér a 4-5 naponta lévő koncertekre. Nem csak fizikálisan lennének jobban, de kipihentebb lenne a hangjuk is.
Bizony az elmúlt turnén is Dave ennek itta meg a levét Kansas City-be.

Nem kellene rohanni sehová. Hosszú a nyár, messze még az Augusztus. A városokban könnyen körül tudnának nézni és ha hiányzik a család 1-1 napra haza is tudnának ugrani.

 
71. Hozzászóló: | Időpont: 2009.05.13. 05:35

Az én fejemben is megfordult a gyros és a vezetékes víz fogyasztása is (azon a vidéken ezutóbbi tilos!)
Biztos belenyomtak Dave-be pár üveg infúziót, ki ne száradjon…

 
70. Hozzászóló: ogre | Időpont: 2009.05.13. 05:31
ogre

Hát srácok ha Dave szalmonellás az nagy szívás… Én voltam már szalmonellás 6 éve egy osztály kiránduláson Erdélyben! Egy hétig nem sokminden maradt meg a szervezetmbe ,valahol rohamos ütemben távozott belöllem. :S Mondjuk az tény hogy velünk nem foglalkozott senki mert Erdélyböl jöttünk vissza busszal és mire haza értünk már teljesen elhatalmasodott rajtunk a betegség még el is ájultam útközbe na de ez lényegtelen csak azt akartam illusztrálni hogy nem kellemes dolog és szerintem sokat kell pihenni ,mert negyon legyengiti a szervezetet.
Jobbulást Mester!

 
69. Hozzászóló: Capricornus | Időpont: 2009.05.13. 05:29
Capricornus

Visszaolvasva az oldalakat valaki felvetette, hogy esetleg Izraelben szedett össze vmit. Ha ott, akkor örölhet, h ennyivel megúszta. A másik verzió a görög kaja, hát, ha útszéli gyrososnál csak bekapott esetleg vmit, akkor el tudom képzelni…. de akár a szálloda konyhájának kajájában is lehetett vmi.  Tényleg, annyi útja módja van egy kiadós rosszullétet összeszedni… bár, ha kórházba került, akkor   csak nem akarta abbahagyni a tünetprodukálásokat és valószínűleg ki is száradt, így persze kórház lett belőle. De Sori azt írta, h már kint van. Úgyhogy öröm és bódogcság :D XD Társai tuti frászt kaptak.

 
68. Hozzászóló: Capricornus | Időpont: 2009.05.13. 05:16
Capricornus

Szalmonella… az kellemes :S

 
67. Hozzászóló: RDavid | Időpont: 2009.05.13. 05:12
RDavid

Jelen pillanatban a törökországi és romániai szervezők is arra várnak, hogy mit jelentsenek be a koncertekkel kapcsolatosan. Az viszont biztos, hogy eddig csak “természeti katasztrófák” esetén maradtak el a bejelentett koncertek.
Ha valóban gasztroenteritisz a diagnózis, akkor lehet reménykedni abban, hogy hamarosan folytatódik a turné mindenki legnagyobb örömére.
Tudni kell, hogy a megbetegedést többnyire megromlott táplálék, néha nagyobb fokú megfázás idézi elő, és a Salmonella baktérium elfogyasztása után 12-48 órával kezdődik.

 
66. Hozzászóló: alpacino | Időpont: 2009.05.13. 05:11

Na, ez a szívás, gyerekek…. A szombati, bukaresti koncertre kiemelt állójegyünk van, oda-vissza vonatjegy is megvéve…..Nem is merek rágondolni, hogy elmaradna a koncert.
Egy biztos, akkor leszek nyugodt, ha a Ladytron után Dave megjelenik a színpadon.. Onnan már semmi se számít, a hangulat garantált!!
Dave, gyógyulj meg, remélem találkozunk szombaton…! A tasnádiak ott lesznek, ez nem kérdés.. :-)

 
65. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2009.05.13. 05:10
Mode93

fú....azér megkönnyebbültem. Kijöttem az iskolából, anyám közölte velem hogy Dave kórházban van, el is sírtam magam…
De Hála Isten nem komoly…kicsit megnyugodtam :(

 
64. Hozzászóló: Jackal76 | Időpont: 2009.05.13. 05:08
Jackal76

köszi David

 
63. Hozzászóló: Capricornus | Időpont: 2009.05.13. 05:07
Capricornus

Azért elnézve Droid listáját ez az éneklősdi - koncertesdi is komoly veszélyekkel járó munka! XD

Persze, nem örülök, hogy Dave rosszul volt - ahogy elnézem nem csak elcsaphatta a gyomrát… :S Ha tényleg több volt, mint egy nem múló hányássorozat, akkor szerintem el kéne gondolkodniuk a fiúknak a szíjjak lazításán kicsit.. nem bírják már úgy és nem kéne ilyen vasmarokkal kapaszkodni ehhez a teljesítménymércéhez. Egyetértek az egyik előttem szólóval: mi tudunk kicsit többet várni, ők meg tudják csinálni és “nem szaggatják szét magukat fizikailag” sem.

 
62. Hozzászóló: RDavid | Időpont: 2009.05.13. 05:05
RDavid

A hír arról számol be, hogy a szervezők is bizonytalanok, tehát még nem lehet tudni, hogy a görögországi koncertet átprogramozzák, átszervezik, stb.

 
61. Hozzászóló: Jackal76 | Időpont: 2009.05.13. 05:02
Jackal76

Amennyire tudok angolul az nem az igazi, de ha jol értelmezem akkor szerdára átszervezték a koncertet ugye? Mert akkor ez jo hír mindannyiunknak, hogy nem nagy a probléma Dave-vel

 
60. Hozzászóló: Jackal76 | Időpont: 2009.05.13. 04:44
Jackal76

Nem tudom lehet hogy csak bebeszélem magamnak, de ahogy hallgatom az izraeli videon Dave hangját, hát nagyon gyengének tűnik! Remélem tényleg nincs komolyabb gond, de bármi legyen is annál semmi sem fontosabb hogy az egészségét megörizze már amennyire az eddigi életviteléhez képest lehet!!! Imádom a koncerteket de ha kell örökre inkább lemezeken hallgatom, minthogy baja legyen!
Honnan kapjátok a legfrisebb hireket Faith és Precious101? Mert én is nézném folyamatosan akkor azt az oldalt hátha van ujabb hir!

 
59. Hozzászóló: RDavid | Időpont: 2009.05.13. 04:43
RDavid

Depeche Mode singer Gahan spends night in Athens hospital

AP
Published: May 13, 2009, 13:11

Athens: Organisers of a Depeche Mode concert in Athens that was canceled after the band’s lead singer was taken ill said it was not yet clear whether the concert will be rescheduled for Wednesday.

Forty-seven-year-old David Gahan fell ill before Tuesday night’s performance and was rushed to an Athens hospital, where he remained on Wednesday morning.

Neither organisers nor the hospital would say what he was suffering from.

About 20,000-30,000 fans had turned up to watch the concert at a venue north of Athens when Gahan’s illness was announced.

Organisers Didi Music told spectators to retain their tickets in case the singer was well enough to reschedule the concert for Wednesday.

http://archive.gulfnews.com/world/Greece/10313243.html

 
58. Hozzászóló: DepecheAndi | Időpont: 2009.05.13. 04:18
DepecheAndi

Legyen már valami értékelhető hír, mert megőrülök az idegességtől, de komolyan :(

 
57. Hozzászóló: Aspasia | Időpont: 2009.05.13. 04:11

Ha belegondoltok, hogy Dave erős dohányos, az infarktus dolog nem kizárt. Plusz a drogosoknál évekkel később jelentkeznek a szív és érrendszeri problémák. Nemrég Slash jelentette be, hogy pacemakert kapott. Bár azért vannak ellenpéldák, pl. Keith Richards egész jól van. Néha leesik egy kókuszfáról, de különben kutya baja :-)

 
56. Hozzászóló: dMHalacska | Időpont: 2009.05.13. 04:09
dMHalacska

lackókácska! aki hülye az hülye is marad! már bocs! grrr

 
Lapozás:  <  1 2 3 4 5 >  Utolsó »
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©