depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

dM.com - Újabb törölt koncertek

dM.com - Újabb törölt koncertek

Sajnos Dave állapota mit sem javult, ezért az együttes kénytelen volt további koncerteket törölni.

Törölt koncertek:
 
05.16. Bukarest, Románia, Izvor Park
05.18. Szófia, Bulgária, Vasil Levski Stadium
05.20. Belgrád, Szerbia, USCE Park
05.21. Zágráb, Horvátország, Arena

Közben napvilágot láttak hírek, arról, hogy az együttes perelni fogja a görög szervezőket, mert azok nagyon rosszul kezelték a helyzetet. Martin és Andy Dave nélkül szeretett volna előadni néhány dalt, majd azután saját maguk kérték volna a rajongók elnézését. Ezek mellett is vállalva a koncert új időponton való megtartását. Ám a helyi szervezők ezt nem tették lehetővé. Ráadásul hagyták elszabadulni az indulatokat. Az együttes ez év júliusában vagy egy évvel később szeretné az elmaradt koncerteket pótolni. Mindezt úgy, hogy saját maguk a saját költségükön szervezik majd meg az eseményeket, brit promóterek és koncertszervezők segítségével. A koncertekre a jelenleg megvásárolt jegyekkel lehet majd belépni, valamint további 40.000 jegyet értékesítetnének mindössze 40 Eurós áron a görög 80-100 Eurós jegyárakhoz képest! Az együttes nem nézte jó szemmel a kapzsi görög szervezőket. Ez az információ egyelőre hivatalosan nem került megerősítésre.
 
 
Koncertinfó: 2009 Tour of the Universe - EU




Ajánlott videók
2009.11.18. Fragile Tension 1983.01.31. Get The Balance Right 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 4.rész Dave Gahan - Párizsi interjú Recoil - Final Tour Date - Szikra - Budapest 1990. Halo

2009.05.14. 09:19 | Faith | 13416 Olvasás | 125 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás:  <  1 2 3 4 5 >  Utolsó »
85. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2009.05.15. 04:17
Mode93

:)  Én kis híján összevesztem a legjobb barátnőmmel, összehordtam neki minden hülyeséget, teljesen ideges vagyok Dave miatt. B.nőm is Mode-os…szóval érthető ha vitázunk :)  :)  :)
De Dave rendbejön..mert így kell történnie :)

 
84. Hozzászóló: rmxmusic | Időpont: 2009.05.15. 04:03
rmxmusic

Jó napot nektek..Huu de aktív volt az éjszaka….:-)
Szép hétvégét mindenkinek..
Kéne már lehet ide valami Depeche Mode chat szobát csinálni…:-)

 
83. Hozzászóló: fj76 | Időpont: 2009.05.15. 01:45

Kitiltani őket mint ahogy engem a semmiért!:)

Haragszom Dave-ra is!Most komolyan!És sokan így gondolják!
Neki az lenne a dolga,hogy ne zabáljon be turné közben ha mér itt több 100.000 ember megveszi a jegyet úgy,hogy még az album sem jelent meg.Nem beszélve azokról akiknek repülő szállás minden kifizetve!
Ez szélhámosság,az emberek átbaszása!

 
82. Hozzászóló: sonic | Időpont: 2009.05.15. 01:31
sonic

Én annak idején azért “ragadtam” itt a freestate-en, mert rengeteg érdekes hozzászólást olvashattam illetve rendkívül gazdag a híranyag, profi a tájékoztatás, szóval az egész oldal kiemelkedően igényes. Nekem a tegnapi Capricornus vs. 197910 vita gyerekesnek, értelmetlennek tűnt és feleslegesnek tartottam. Az ilyet szerintem privátban kellene nyomni, máskülönben ez az oldal is lesüllyed az index-es színvonalra, már ami a hsz-eket illeti. Ez persze csak az én véleményem.

 
81. Hozzászóló: DepecheAndi | Időpont: 2009.05.15. 01:24
DepecheAndi

Szép reggelt mindenkinek!

Van már valami új fejlemény? Hiába kutatom a különböző híroldalakat, semmit nem találok :(

 
80. Hozzászóló: Jackal76 | Időpont: 2009.05.15. 01:17
Jackal76

Egyetértek az előttem szólókkal:)) szerintem is kedves vita volt az esti, és mondom én nagyon bírom és Tündérinek találom mikor két Nőnemű emberke vitázik értelmesen, és nem trágár szavakkal:)
hát az is építőipar lehet ha két dupla koncertet összehozol:)) igaz elégg elvonatkoztatva mert ugyebár csak a szinpadot kell építeni, söt azt is inkább összerakni legoként:))) de old meg és ha megoldod szerintem mindannyiunktol kérhetsz valamit:))))

 
79. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.05.15. 01:12
Angelus

Kedves richelieu!

Köszi a felajánlást, de asszem elboldogulok vele. Igaz, hogy eddig csak angolról magyarra csináltam ilyet, fordítva nem nagyon, de megoldom. Szerencsére románra már nem én teszem át, hanem egy másik emberke. Ebben a szaknyelv a legnehezebb, viszont legalább fejlődök, már ami az angolt illeti. :) Építőiparban nyomulsz Te is? (amúgy ez már tök off itt)

Visszatérve az esti párbeszédre, szerintem egészen jó volt, mert nem úgy alakult, mint a legtöbb fórumon, hogy ordítás meg sértődés lett a vége. Építő jellegűen lehet társalogni, csak tudni kell hogy, hogyan lehet kivitelezni. :) Ez este remekül sikerült.  ;)

 
78. Hozzászóló: richelieu | Időpont: 2009.05.15. 01:07
richelieu

Angelus!

Ezek szerint hasonló szakmában mozgunk.
Ha gondolod lektorálom a szerződést, írtam már pár ilyet.

bregs

 
77. Hozzászóló: richelieu | Időpont: 2009.05.15. 01:05
richelieu

Kedves olvasó közönség, Sanyiék is ott hátul!

1.
A vita nemesbít, mert felszínre hoz rejtett érzelmeket, gondolatokat, s azok jellegüknél fogva csak erősíthetik az embert, valamint kellő nyitottság és emberi alázat esetén mindkét fél épülésére válhatnak;

2.
Ha tényleg gyomorhurut, és miért gondolnánk mást, akkor az kb 8-10 nap, mire olyan állapotba kerülsz, mint előtte voltál, de akkor még nincs energiád, tehát nem tudsz végig ugrálni egy koncertet ahogyan Mr Gahan szokta. Ha nem gyógyulsz meg, nem gyűjtesz energiát, akkor lehetnek szövődmények, és az meg nem éri meg. Inkább mínusz pár koncert most, mint később sok sok mínusz lemez, koncert, stb.

3.
Free Tibet!

4.
A tény, hogy törölve lettek a koncertek senkinek nem okoz örömet, emberek vagyunk, mérgesek is lehetünk emiatt, de az csak arra jó, hogy a budapesti koncerten még nagyobb őrület legyen!

5.
Csipkebokor vessző.

Szép napot Nektek!

 
76. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.05.15. 01:05
Angelus

Hosszú, kétnyelvű, építőipari… eléggé észnél kell lenni, inkább lassabban csinálom, nehogy valamit elcsesszek. :S Koncertszervezéssel még nem foglalkozom, de nem rossz ötlet! :D Különben szívesen megcsinálnám, imádok szervezkedni :)
Akkor abban is egyetértünk, hogy a hivatalosa oldal eléggé szűkszavú, és a bizonytalanságnál rosszabb nincsen. :( Akkor mondjanak valami konkrétumot, bármit, hogy ne legyen ez a “majd lesz valami” érzésem.

 
75. Hozzászóló: Jackal76 | Időpont: 2009.05.15. 00:55
Jackal76

jó hosszú szerződés lehet ha ennyit irod:))) Lehet Te szervezed le a következő dupla koncertet magyarországon:))) Én is azért morgok hogy pont a hivatalos oldal nem közöl bövebb közleményt, de nem gond mert elöbb utobb mindent megtudunk csak jo lenne elöbb:) a türelmetlenség az ember legföbb velejároja:)

 
74. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.05.15. 00:14
Angelus

Nálam csak 4, meg két szótárprogram :) Bár most éppen szerződést írok, ami meglehetősen uncsi már harmadik napja… így többet szörfölgetek, hátha beleakadok valami hírbe. Csakhogy eddig nálam sincsen semmi eredmény, és a dm.com is meglehetősen szűkszavú az üggyel kapcsolatban. :S Azért remélem ma már kicsit többet fognak mondani, viszont egyetértek a teóriáddal, hogy ez nem egyszerű gyomorrontás, viszont annyira meg nem súlyos, hogy hónapokra előre lemondják a bulikat.
Ne tévedj :)

 
73. Hozzászóló: Jackal76 | Időpont: 2009.05.15. 00:04
Jackal76

Én is melózok közben, de meg van nyitva 11 internetes oldal ahol esetleg uj informáciokra lelhetek, de mindenhol csak taglalják hogy mi történhetett valojában Dave-vel! Sajnos némely helyen negatívumok is vannak, de szerencsére a legtöbb esetben szeretettel beszélbnek rola, és aggodnak!
Nekem személy szerint az a véleményem, hogy biztos hogy több mint egy gyomorrontás, de azért nagyon súlyos mégsem lehet mert akkor biztosan tájékoztatnák már a rajongokat a koncertek végleges törléséről /persze azokat amiket már töröltek, azok kivételével/, mert nagy probléma esetén már tudnák hogy nem folytatodna a turné! És most azért nincs tájékoztatás, mert lehet hogy a fiuk is ugy gondolják hogy esetleg bármikor ujraindulhat a koncertturné egy javulás esetén! Ez meg csak azt jelentheti hogy komolyabb probléma nincs! Persze tévedhetek, de nem akarok tévedni:)

 
72. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.05.14. 23:54
Angelus

Akkor várunk tovább :( Ennél rosszabb meg nincs… Bán én megpróbálok a munkára koncentrálni, hátha az leköt. :)

 
71. Hozzászóló: Jackal76 | Időpont: 2009.05.14. 22:44
Jackal76

Sajnos én sem tudok semmi uj informáciot egyenlőre, pedig már hajnali 4 orátol véginéztem szerintem a fél világhálot! De várok én is ujabb közleményt vagy hireket!

 
70. Hozzászóló: Jackal76 | Időpont: 2009.05.14. 22:41
Jackal76

végigolvastam az egész esti eszmecseréteket, és rá kellett jönnöm hogy szinte ugyanazt mondjátok más más szemszögből:)) ezt egy kicsit elmagyarázom: Capricornus: az érzelmeit megprobálja elrejteni, és ezt le is írja kicsit keményebb szavakkal, hogy ő biza nem fog 6 tonna pzs-t elhasználni mert Dave lebetegedett, de mivel megfogalmazza ezeket ezért benne is ott vannak ezek az érzelmek könnymentesen, és ugyanugy aggodik mint bármelyikünk! 197910: az érzelmeit nem probálja meg elrejteni, és ezt le is írja gyengédebb szavakkal, hogy ő biza ha kell elhasználja a 6 tonna pzst mert Dave nincs jól, és mivel ezeket megfogalmazza, ezért benne is ott vannak ezek az érzelmek könnycsatornákkal, és ugyanugy aggodik mint bármelyikünk:)))
Kedves Hölgyeim, Tündériek vagytok:))) Én mint az emberi faj plusz méretével megáldott egyede /tehát férfi/ néha el tudok csodálkozni rajtatok:) Én is tudok aggodni száraz szemekkel, és igen tudok aggodni könnyes szemekkel is, akár a szeretett Együttesem tagjai iránt is! Ami a lényeg az nem az elhasznált pzs, vese, vér stb felajánlások, hanem hogy foglalkozunk egymással, és legföképpen foglalkozunk azzal hogy Dave jol legyen!!!
De mégeyszer megjegyezném nagyon érdekes eszmecserét folytattatok este, és nagyon tetszik hogy mindketten teljesen ugyanugy érzetek!!! Caprinak annyi előnye van drága 197910 hogy így a válság idején egy kicsit tud sporolni a zsepivel!!!:)
Szeressétek ugyanígy Őket ez egy fontos dolog!!

 
69. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.05.14. 22:34
Angelus

Jó reggelt. Van valami új információ Dave-ről? Sajnos jómagam nem találok sehol semmit. :( Viszont érdekes fórumhozzászólásokkal van tele az Index ezzel a hírrel kapcsolatban. Olyan érdekes, hogy az emberek mennyire rosszindulatúak tudnak lenni, ha kikerül egy ilyen hír. Jól lehet rajta csámcsogni, aztán ha valaki ellent szól, akkor az is kap….  :[ Valaki olvasta a cikket az Indexen?

 
68. Hozzászóló: robb | Időpont: 2009.05.14. 15:50
robb

Én mindkettőtökről azt hittem, hogy fiú...parázs csajvita, ez már kedvemre való :P:P

 
67. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2009.05.14. 15:18

Hát igen, ez egy nagyon súlyos “gyomorhurut”...bárcsak ez lenne. Lehet fekélye van? Hmm, ilyen hosszú ideig felfüggeszteni… ;;; ez már komolyabb dolog

 
66. Hozzászóló: Capricornus | Időpont: 2009.05.14. 14:54
Capricornus

Asszem bennem is, de pozitívumként :D

 
Lapozás:  <  1 2 3 4 5 >  Utolsó »
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©