depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Nézd meg elsőként a Depeche Mode „Delta Machine” koncertjét!

Nézd meg elsőként a Depeche Mode „Delta Machine” koncertjét!

Tudd meg hogyan lehet tiéd a DM VIP Ticket!

A modern zenei élet egyik legbefolyásosabb bandája, a Depeche Mode március utolsó hetében jelenteti meg várva várt vadonatúj albumát „Delta Machine” címmel. Az új album megjelenését követően ismét turnéra indulnak, elsőként Európában: a koncertsorozat a Tel Aviv-beli Hayarkon Parkban veszi kezdetét május 7-én. Összesen 25 európai országban adnak 34 koncertet, melyek között szerepel a Rock Werchter Festival Belgiumban, a BBK Festival Spanyolországban, valamint az Optimus Alive Festival Portugáliában. Magyarországra is ellátogatnak, május 21-én a Puskás Ferenc Stadionban lépnek színpadra. A banda fellép még a római Olympic Stadiumban, a párizsi Stade de France-ban és a moszkvai Locomotive Stadiumban még azelőtt, hogy megtartanák a turné utolsó koncertjét a fehéroroszországi Minszkben július 29-én. Ezt követően a Depeche Mode Észak-Amerikában folytatja a turnét.

Mielőtt azonban útnak indulnának, Martin Gore, Dave Gahan és Andy „Fletch” Fletcher tartanak egy hivatalos főpróbát is 2013. május 4-én a franciaországi Nizzában, a Palais Nikaiaban, melyre most egy szerencsés magyar rajongó is eljuthat kísérőjével, hogy elsőként láthassa a „Delta Machine” turné koncertjét élőben.

Ahhoz, hogy egy hazai rajongó megnyerhesse a Sony Music Magyarország által kisorsolandó DM VIP Ticketet (mely magában foglalja a belépőket, a repülőjegyeket és két éjszaka szállást is), nem kell mást tennie, mint megvásárolnia a március 25-én megjelenő új Depeche Mode album, a „Delta Machine” standard vagy deluxe változatát pl a Metro-Nóm-ban, rajongói klubtalálkozók egyikén vagy más hazai zeneboltban – CD, bakelit LP vagy digitális letöltés formájában -, és a blokk/számla sorszámával regisztrálnia magát a Sony Music Hungary weboldalon március 31-én éjfélig. A már regisztrált rajongók azonban ekkor még nem dőlhetnek hátra, hiszen a játék csak akkor válik élessé, ha a megjelenés hetében legalább ezren megvásárolják az új albumot, így szükség lesz az ő közreműködésükre is: meg kell győzzék barátaikat és a többi rajongót, hogy ők is vegyék meg a zenekar vadonatúj kiadványát, hogy esélyük legyen megnyerni a DM VIP Ticketet. Hogy éppen hogy áll a vásárlások száma, azt a Sony Music Hungary oldalon közzétett, naponta frissített eladási adatokból tudhatják majd meg a játékosok.

A játék és nyeremény pontos leírása, a játékban való részvétel feltételei és a teljes játékszabályzat a Sony Music Hungary weboldalon olvasható a Játékszabályzat linkre kattintva.

Kövessétek az oldalunkat mert hamarosan játékkal is jelentkezünk! :)




Ajánlott videók
Martin +Mas-Nescafe interjú 1993.06.04. Condemnation [Paris Mix - Live] Barrel Of A Gun - Forgatás dM.com - Videó Blog - Budapest HD Ghost - Russian Version Precious - Magyar felirat

2013.03.16. 03:13 | Precious101 | 43712 Olvasás | 33 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás:  <  1 2
13. Hozzászóló: Balu | Időpont: 2013.03.18. 15:14

Kedves Szilaj! Mi megyünk Nizza-ba. Négyen. Ti hányan mentek és mivel utaztok?

 
12. Hozzászóló: mazsivi | Időpont: 2013.03.17. 07:17
mazsivi

Frankfurtba valaki???

 
11. Hozzászóló: Arsenal | Időpont: 2013.03.17. 06:43
Arsenal

Csak egy ugymond “gondolatkiserlet”...Én anno megvettem a Sotu díszdobozt…a kollekcióm dísze!!!:)) na az hogy néz   .nézne ki letöltve…ok..tudom…drága…nem kicsit…magyar pénztárcának meg főleg az…én se vagyok /még/ krőzus…sokat…sőt nagyon sokat költöttem már Mode-ra….anno még a 80-s évek végétöl…a lengyel Takt-kazettáktól…a másolt kazettás dolgoktól kezdve…az első megvásárolt legális cd.ig…amiket szépen sorban lecseréltem a adíszdobozos lemzekre..mindig azt mondogattam az aktuális barátnőknek….“ha családot alapitanánk..lehet hogy éhen halnánk…de az új DM lemez mindig…MINDIG…meglesz..:”:)))) ok..persze csak viccelek… |-|

 
10. Hozzászóló: EL GRECO | Időpont: 2013.03.17. 06:00
EL GRECO

a következő állomás: MÁRCIUS 21. // BERLIN // ECHO 2013

Xz8byFOdem0.jpg

 
9. Hozzászóló: lackókácska | Időpont: 2013.03.16. 13:49
lackókácska

1000en biztosan megveszik győzködés nélkül is!
Egyébként senkit nem szerettem volna meggyőzni arról, hogy ne szervezzen be másokat a lemez megvásárlására, nem ezen lovagoltam.
Annak idején ráálltak az ilyen-olyan hangminőségekre, adathordozókra és mindenki boldog volt. Csak a hátulütőjével nem foglalkozott senki és ezt a problémát már nem is tudják leküzdeni a közeljövőben. (mondjuk még mindig a bakelit a minőségi hangzás)
1 megoldás marad a zenészeknek, nagyon jó szerzeményekkel kell előállni és nagyon sok extrával, akkor talán faraghatnak valamit a hiányból, a koncertezés meg adott.
A győztesnek meg már most gratulálok, talán én nyerem!  :-) Jó lenne Bp. és Zágráb mellé...

 
8. Hozzászóló: Dgahan1 | Időpont: 2013.03.16. 12:48
Dgahan1

Sok függ a keresetektől is sajnos.. külföldön meg sem kottyan pár album megvétele de itt erősen elgondolkodsz mit veszel meg…. első helyen a DM áll ha valamire ki kell adni..de a másik oldala a dolognak hogy már minden adathordozóba beépítették az illegális letöltögetések okozta károkat.. és vannak olyan együttesek például Nine Inch Nails akik élharcosai a legális ingyen letöltéseknek!! az utóbbi időben szinte minden albuma letölthető volt a hivatalos oldalukról mégis többek közt én is megvettem eredetiben is. tudni kell jól kezelni az embereket és alkalmazkodni a jelenkor szokásaihoz…. aki nem akarja megvenni az nem fogja megvenni csak letölteni, a tiltás olyan mint a gyerekeknél az ellenkezőjét váltja ki….

 
7. Hozzászóló: lackókácska | Időpont: 2013.03.16. 12:25
lackókácska

A mai világban? Ugyan már…
Én megveszem, mindig meg is vettem, nem csak a DM-ot, hanem más kedvenceket is. De én is töltöm a zenéket, mert minden anyagot képtelenség lenne megvenni. És szerintem aki ide tartozik (Freestate) azoknak is csak a 90%-a ha megveszi. Pedig a kommentek alapján szerintem van itt elég ösztönzés a vásárlásra. Aki meg nem tartozik ide, vagy annyira nem érdekli a dolog annak én nem erőlködöm, mindenkinek a saját dolga ez a vásárlás. Engem is személy szerint zavarna, ha valaki noszogatna bármi megvásárlására. 
Az bosszant, hogy engem ösztönöz egy multi, ami szerintem az ő dolga lenne.
... és itt nem csak a Depeche Mode-ról van szó, hanem a többi, kismillió zenekarról!

 
6. Hozzászóló: Dgahan1 | Időpont: 2013.03.16. 08:39
Dgahan1

Szerintem Magyarországon nem lesz szükség a barátok ösztönzésére mert ennyien simán megvesszük első héten! Én nem titkolom hogy le szoktam tölteni torrenten.. Is! de Mindegyik albumot megvettem eredetiben is! és sokan vagyunk ezzel így! napjainkban már inkább az a gondom hogy nincs is cd játszásra alkalmas eszközöm így jobban díjazom a digitális formátumot, persze az meg azért más mert a lemezek és a boritóik szépek amit meg sajnál az ember. ördögi kör..

 
5. Hozzászóló: Szilaj | Időpont: 2013.03.16. 07:29
Szilaj

Én már megrendeltem a CD-t és ajánlani is fogom mindenkinek! Persze mehet a játék is attól függetlenül, hogy nekem már van jegyem Nizzába :)
Tényleg jön még valaki??

 
4. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2013.03.16. 07:21
Precious101

@lackókácska
Miért baj az ha arra ösztönzöl valakit, valakiket, hogy megvegyék az albumot?
Ártasz azzal valakinek? Úgyis mindenki maga dönti el. Kb. 3 évente van új DM nagylemez és a Standard CD kb. 4.000.- A zenész ebből él, ha nem veszik meg a CD-t nem csinál újabb albumot.

 
3. Hozzászóló: Thomas_cs | Időpont: 2013.03.16. 06:41
Thomas_cs

Az még lemaradt, hogy én biztos megveszem, tehát már ketten vagyunk az ezerből :).

 
2. Hozzászóló: Thomas_cs | Időpont: 2013.03.16. 06:40
Thomas_cs

lackókácska:
Szerintem te félreértetted, ez nem egy piramisjáték, hanem arra próbálnak biztatni, hogy beszéld rá az embereket, hogy vegyék meg az új albumot (értsd:ne letöltsék torrentről). Ha ez eléri az első héten az ezret, akkor “indul” a játék.

 
1. Hozzászóló: lackókácska | Időpont: 2013.03.16. 06:16
lackókácska

Jó kis multi eladási marketing…
Én megveszem az anyagot, de, hogy nem beszélek rá senkit a vásárlásra, az is biztos. Menjenek a pics@ba!!!  grrr

 
Lapozás:  <  1 2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©