depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Sajtótájékoztató - magyar feliratok

Sajtótájékoztató - magyar feliratok

A nagy érdeklődésre való tekintettel elkészültünk a sajtótájékoztató magyar átiratával, s mindjárt annak videóra adaptált verzióját szeretnénk elétek tárni. Mindenképp szerettük volna megosztani ezt a kifejezetten sziporkázóra sikeredett anyagot azokkal, akik nehezebben boldogulnak az angol nyelvvel. Sokadszorra megnézve a felvételt, is mosolyt csal az ember arcára pár jól irányzott poén.

A magyar rajongókat remekül képviselő Molnár Zsuzsa kérdéseivel láthatóan felkeltette a csapat figyelmét, hisz kérdéseire mindhárom tag válaszolt. Elhangzott néhány kifejezetten irritáló kérdés is, amiket a csapat szintén remekül kezelt. Személy szerint azt nem értettem, hogy miért kérdeztek annyira konkrét dolgokat a turnéval és annak egyes állomásaival kapcsolatban, amikor már az elején elhangzott, hogy még csak az albumon dolgoznak, halvány-lila-gőzük sincs arról, mi is lesz a turnén. Andy jó politikus módjára kezelte a „hogy tetszett a mi városunk, mi koncertünk, mi tömegünk” jellegű kérdéseket. A személyes kedvencem az a bukaresti kérdés, miszerint idézni kellett volna egy akkori transzparens feliratát! Csak gratulálni tudok a kérdés kiötlőjének. :D Az is jól sikerült jelenet, amikor az új dM betűkről kérdezik őket, és a hátuk mögött vizsgálják, miről is van szó!

Az esetleges hibákért elnézéseteket kérjük! A kérdezők nevét, illetve, hogy honnan is jöttek azt abszolút csak fonetikus alapon véstük papírra.

Jó szórakozást!

Videó: Sajtótájékoztató - magyar feliratok




Ajánlott videók
1985.04.29. Shake The Disease 1986 It’s Called A Heart [Cocoricoboy TFI France] 2005 Making The Angel - dM in the Studio LézerSzínház és a FREESTATE a HírTV-ben Dave Gahan - A Little Lie [Live at Spinner] Alan Wilder exkluzív buli meghívója

2008.10.11. 17:05 | Faith | 5341 Olvasás | 3 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©