depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A depeCHe MODE kivált a Warner Music Csoportból

A depeCHe MODE kivált a Warner Music Csoportból

Amit a rajongók már hónapok óta sejtettek, azt a Hits Daily Double hivatalosan is megerősítette. Miszerint a dM elhagyja a Warner Music Csoportot.

A Brit zene slágergyárosai hasonló nagyok nyomában
 
2008. július 31.
 
A veterán angol csapatot Jonathan Kessler menedzseli, aki 1980-ban a MUTE kiadóhoz (sicc! Hol volt még akkor Kessler!), amerikában pedig a Sire/Warner Music csoporthoz vitte a csapatot.

Az Egyesült Államokon kívül a dM az EMI kiadóval dolgozik, mióta az 2002-ben felvásárolta a MUTE legénységét. A csoport ezek után ahogyan a lemezeiket is forgalmazta, úgy nagy sikert aratott le a csapat európai turnéin is. Most viszont a bennfentesek úgy döntöttek kiválnak a Warner csoportból, miután úgy érezték nem voltak kellőképp kezelve a kiadón belül a Tom Whalley „rezsim” alatt.

A depeCHe MODE így csatlakozott azoknak a rangos előadóknak a csapatához, akik kiadó nélkül maradtak, mint például az AC/DC, The Eagles, Jewel, Madonna ill. az utolsóként felszabadult Nickelback, feltéve a kérdést, ki lesz a következő hasonló útra térő zenekar. (Információink szerint a csapat továbbra is az EMI berkein keresztül kommunikál.)




Ajánlott videók
Enjoy The Silence - Hands And Feet Video Mix by 101 Klub LézerSzínház és a FREESTATE a HírTV-ben Ghost - Russian Version 1985.09.16. It’s Called A Heart Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 2 NLMDA - Búzamező Budapesten

2008.08.05. 15:28 | Faith | 5327 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©