depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

A Wrong a Swungban debütál

A Wrong a Swungban debütál

A Swung újabb szenzációval szolgál. Hétfőn olyan klipet láthatnak a nézők, amely jelenleg az egyik legjobban várt video világszerte: az új depeCHe MODE album, a Sounds Of The Universe első videoklipjét, a Wrongot. Az új depeCHe MODE klip a világpremierrel egy napon kerül a hazai MTV képernyőjére.

Erdélyi Zsolt műsorának rendszeres nézői már megszokhatták, hogy jobbnál jobb hazai és külföldi előadók klipjeit láthatják elsőként. Most sem lesz ez másként, a Swungban – a világpremierrel egy napon – a nézők láthatják a depeCHe MODE legújabb videóját, amely az áprilisban megjelenő album, a Sounds of the Universe első single-jéből, a Wrongból készült.

Természetesen nem csak a depeCHe MODE miatt érdemes az MTV-re kapcsolni. Erdélyi és Gyula elemezgetik majd, hogy vajon miért olyan sikeres nemzetközi szinten is a magyar pornó, amilyen. Ehhez a segítségükre lesz majd (a vasárnapi Oscar-gála jegyében is) két pornó-Oscart nyert színész, Eve Angel és Lauro Giotto is. Persze nemcsak szex a téma a stúdióban: az alternatív energiaforrások és az olajtársaságok közötti harcról is beszélnek majd a téma szakértőiként meghívott vendégek.

A Swung hétfő esténként jelentkezik, 22 órától 23.30-ig, utána pedig a népszerű animációs sorozattal, a South Parkkal találkozhatnak a nézők az MTV képernyőjén.




Ajánlott videók
1986 It’s Called A Heart [Cocoricoboy TFI France] 1997.02.03. Barrel Of A Gun 1988.09.12. Strangelove 88 Suffer Well - magyar felirat 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 1.rész Dave Gahan - Párizsi interjú

2009.02.20. 08:28 | Faith | 5339 Olvasás | 4 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©