depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Lemezinfó
Hirdetés

US Today - A depeCHe MODE :Hangjainak: többféle változata

US Today - A depeCHe MODE :Hangjainak: többféle változata

Az ikonikus elektró csapat nagylemezei a rajongók számára mindig hatalmas dobást jelentenek, ám a mostani új album már nem is lehetne nagyobb durranás.

A szimpla 13 dalos CD, speciális CD/DVD, dupla bakelit, letölthető formátumok mellett, ugyanis egy ún. gyűjtői Deluxe csomag is napvilágot lát, mely 3 CDt, 1 DVDt, fém jelvényt, posztert, díszlapot és egy 84 oldalas könyvet a dalszövegekkel és képekkel tartalmaz majd. (sz.m.: A díszlapokból (kártyalapok) 24 féle születik majd és minden csomagba véletlenszerű, hogy melyik kerül.)

A gyűjtői csomag bónusz dalai között lesznek új dalok, Universe remixek és demók,  valamint különböző dalok a Violator, Songs Of Faith And Devotion, Music For The Masses és Playing The Angel albumokról, mint ahogy az 1998-as Only When I Lose Myself is. A DVD tartalmazza majd a teljes albumot, 4 dalt élőben rögzítve a stúdióban, a Wrong videóját és 3 rövidfilmet.

Az észak-amerikai turné július 24-én kezdődik Torontóban, a jegyeket márciustól kezdik árusítani.
 
 
Forrás: US Today




Ajánlott videók
Dave Gahan - Favorit interjú The Ultimate Video Mix 2007 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 3.rész Anton Corbijn izgalmas élete a XXI. században 1990.02.05. Enjoy The Silence 2009.02.23. Wrong

2009.02.20. 02:49 | Faith | 5558 Olvasás | 8 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©