depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Új Soulsavers album - Dave Gahan hangjával

Új Soulsavers album - Dave Gahan hangjával

A “The Light The Dead See” címet viselő új Soulsavers album, melyen Dave Gahan szövegíróként és énekesként is közreműködik, május 18-án lát napvilágot. A Rich Machin és Ian Glover alkotta észak-angol produkciós- és remix-duónak ez lesz sorrendben a negyedik nagylemeze. Előző korongjukra az amerikai alter-rocker, Mark Lanegan kölcsönözte a hangját. Őt váltja most Gahan.

A Londonban, New Yorkban, Los Angelesben, Berlinben és Sydney-ben rögzített “The Light The Dead See” a 2009-es, kritika által is elismert “Broken” című album folytatása, azzal a különbséggel, hogy ezúttal nem Mark Lanegan vokálja, hanem Dave Gahan hangja színesíti a projektet. A Soulsavers legénysége és a depeCHe MODE karizmatikus frontembere 2009-ben figyeltek fel egymásra, amikor is az előbbi társulás előzenekarként játszott a Tour Of The Universe október 31-e és december 18-a közötti szakaszán.

Dave Gahan így nyilatkozott a megjelenés előtt álló közös munkáról:

Az albummal kapcsolatos minden dolog meglehetősen spontánul és meglepetésszerűen zajlott - az egész egy mesébe illő történet volt. Remekül összeillettünk és nagyon, nagyon lelkes vagyok a lemezt illetően.

A “The Light The Dead See” tracklistája:


01. La Ribera
02. In The Morning
03. Longest Day
04. Presence of God
05. Just Try
06. Gone Too Far
07. Point Sur Pt.1
08. Take Me Back Home
09. Bitterman
10. I Can’t Stay
11. Take
12. Tonight




Ajánlott videók
1998.09.15. Prága - Meet & Greet HDMFC a Cool TV-ben Suffer Well - magyar felirat Samsung - Kingdom reklám Walking in My Shoes - STAR WARS verzió Ghost - Russian Version

2012.03.01. 15:18 | Janurik János | 13183 Olvasás | 32 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©