depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Új Nitzer Ebb lemez

Új Nitzer Ebb lemez

Új Nitzer Ebb lemez jelenik meg jövő év elején - 2010. január 22.-én! Az új anyag címe: „Industrial Complex”.

Hayo Lewerentz (Major Records) a „Release Music Magazine”-nak adott nyilatkozata alapján az új Nitzer Ebb album munkálatai befejeződtek, most már azon dolgoznak, hogy a németországi, az ausztriai, a svájci, a skandináviai és az egyéb Kelet-Európai országok terjesztői mellé további országok értékesítési partnereivel is felvegyék a kapcsolatot.

Lewerentz producerként és zenészként többek között olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint például a „U96” vagy a „Boytronik”. A kiadója a „Major Records” pedig a „Ladytron”, az „Iamx”, a „Mesh” és az „Emmon” lemezeit jegyzi.

A Nitzer Ebb idén novemberben (2009.11.18.) kezdte meg legújabb világkörüli turnéját az Egyesült Államokban, amely szintén az „Industrial Complex” elnevezésre hallgat. Jövőre pedig a depeCHe MODE előzenekaraként fog fellépni a banda számos ország színpadán.

A két zenekar együttműködésével kapcsolatosan érdemes azt is megemlíteni, hogy Martin Gore vokálozik az egyik – ezidáig még csak rádióban játszott – új Nitzer Ebb dalban, amelynek címe: „Once You Say”

Júniusban egymásba futott a két zenekar Berlinben, ahol a depeCHe MODE koncertje előtt a Nitzer Ebb melegítette be a közönséget. Erre másnap este Dave Gahan hálából nekik ajánlotta a „Never Let Me Down Again”-t. Legutóbb pedig a Nitzer Ebb egyenesen Bécsből köszöntötte a magyarországi rajongókat!

Itthon 2010. január 11.-én lehetünk majd szem és fültanúi a két együttes együttműködésének a Budapest Sportarénában!

Forrás: Release Magazin
 

Nitzer Ebb

 




Ajánlott videók
2009.03.11. TV2 Aktív 2006.06.05. John The Revelator 2009.04.29. RTL Klub - Fókusz - Anton Corbijn Interjú FREESTATE Videó Mix 2007 Dave Gahan - Endless [Acoustic] 1990.02.05. Enjoy The Silence

2009.12.01. 06:11 | Cívis Target | 5702 Olvasás | 9 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©