depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Recoil
Hirdetés

Olivia Louvel új albummal jelentkezik, és a Recoil-lal turnézik

Olivia Louvel új albummal jelentkezik, és a Recoil-lal turnézik

Olivia Louvel új albumot jelentet meg, „Doll Divider” címen, mely az Ototoi Music oldalán digitálisan is elérhető. Hogy ez a hír hogyan is kötődik a hamarosan hazánkba látogató Recoil-Főnökhöz?

Hát úgy, hogy Alan Wilder, aki már 1985-ben elárulta egy interjúban, hogy hobbi-szinten érdekli a fotózás - és anno videokamerájával buzgón dokumentálta a Depeche Mode turné-hétköznapokat is -, ismét a fényképezőért nyúlt, és diaképes bemutatót (diaporámát) készített Olivia Louvel számára. A Nyugat-Sussex-ben készült diaporámás anyagot a Side-Line csapata a következő YouTube-linken tette elérhetővé / megtekinthetővé:


Alan és Olivia munka-kapcsolata egyébként 2005. áprilisáig nyúlik vissza, amikor is a művésznő 10 napig Alan híres The Thin Line-stúdiójában vendégeskedett, Sussex-ben. Itt öltött végleges formát Olivia Louvel „Luna Parc Hotel” című albuma, melyet az a Paul Kendall (PK) mixelt, aki most elkíséri turnéján Alan-t, alias a Recoil-t. PK neve ismerős lehet a különböző Recoil és Nitzer Ebb kiadványokról.

Olivia Louvel


Louvel kisasszony, akit „mutáns Björk”-ként is emlegetnek, a Recoil Selected Event Tour-on is tiszteletét teszi, mégpedig március 20-án, Hamburgban. Az új anyaga mellett előad néhány számot „Lulu In Suspension” című, két évvel ezelőtti albumáról is.

Olivia Louvel hivatalos honlapja: http://www.olivialouvel.com/
 
 
© Janurik János




Ajánlott videók
2009.11.11. Number One - Német Interjú - 4.rész The Ultimate Video Mix 2007 Dave Gahan - Deeper And Deeper [Live at Spinner] Sajtótájékoztató - magyar feliratok Enjoy The Silence - animation video 2001.07.23. I Feel Loved

2010.02.10. 02:24 | Janurik János | 5389 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©