depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Nyugat Magyarországi Depeche Mode Rajongók Köre

Nyugat Magyarországi Depeche Mode Rajongók Köre

Hosszú ideje gondolkodtunk már azon, hogyan lehetne újra összehozni Magyarország városaiban élő, Depeche Mode Fanokat! Az országunk sok-sok városát végigjárva, mindenhol azt tapasztaltam, hogy helyi szinten vannak kisebb-nagyobb Depeche Mode clubok, partik! Ezeken 30-150 rajongó élvezi azt, ahogy a helyi szervezők összehozzák Őket egy-egy estére, néhol rendszeres időközben, néhol ritkább alkalmakkor! Legtöbb helyen ezek a partik nagyon jó hangulatban zajlanak, és legfőképpen sok érdekes emberrel lehet ismeretséget, barátságot kötni! Évekkel ezelőtt havi rendszerességgel, megtelt egy-két vonatfülke az ország városaiból elindulva Budapestre, és mindenki önfeledten örült a PECSA-ban megrendezésre kerülő Depeche Mode Partiknak. Ez a Parti most is létezik, de az okokat nem keresve, valamiért tán megszűnt a varázsa, ami minden hónapban több száz, több ezer rajongót odacsábított! Három-öt évenként a kedvenc Zenekarunk eljön hozzánk, és az utóbbi években ismét dupla koncerttel örvendezteti meg az egyik legfanatikusabb rajongótáborát, összehozva ezzel a „kis” országunkban élő fanokat! De ez csak nagyon ritkán történik sajnos meg! Így jutottunk arra az elhatározásra, hogy megpróbáljuk évenként két alkalommal, egy nagyszabású parti keretében összefogni ezt a közösséget! Ezért létrehoztuk a Nyugat Magyarországi Depeche Mode Rajongók Körét, aminek az a célja, hogy ezt meg is valósítsa! A név ne tévesszen meg senkit, nem elhatárolódás más országrészben élő Depeche Mode rajongóktól, egyszerűen szervezési munkálatok miatt lett ez a neve!

Terveinkről, céljainkról most itt a FREESTATE oldalain is olvashattok, és véleményezhetitek! Mint már említettem évenként két alkalommal, tavasszal és ősszel, szeretnénk ezt a rendezvényt megvalósítani, persze rengeteg változással! Ami talán a legfontosabb változás, hogy ez a rendezvény nem helyhez kötött, minden egyes összejövetelt más-más városban fogunk megtartani, a helyi szervezőkkel karöltve! A partin terveink szerint, bizonyos határokon belül, a ti szavazataitok fog dönteni, mely zenekart hívjuk el! Erre a most készülő honlapon lesz lehetőség! Persze itt még mindig előfordulhat, hogy sokan nem jönnének el, mert túl költséges lenne! Itt gondoltuk ki a következőket, amivel talán könnyebbé tehetjük döntéseteket! A rendezvényt minden tagságival rendelkező fan ingyenesen látogathatja, bármely városban! De még ennél is jobb ötletnek tartjuk, és megvalósítás alatt áll, hogy amennyiben megfelelő tag, látogató jelzi részvételét, és csatlakozik hozzánk, akkor biztosítjuk neki a térítésmentes utazását, amennyiben igényli! Itt jön be az, hogy miért is láttuk el nyugati névvel a rendezvényt, mivel jelenleg csak a Dunántúlon élőknek tudjuk ezt a lehetőséget biztosítani! De ha a parti életképes lesz, és mellénk álltok, akkor nem lesz akadálya ezt kiterjeszteni országos szintre sem! Jövő hét folyamán útjára indul a honlapunk, melyen minden egyes változásról, tervről tájékoztatást fogtok kapni! Jelenleg az iwiwen vagyunk fenn, Nyugat Magyarországi Depeche Mode Rajongók Köre név alatt, és ott küldjük ki a tájékoztató levelünket a rendezvényről, tagságról! Amennyiben érdekel Titeket a rendezvény kérlek, jelöljetek be, hogy el tudjam küldeni a tájékoztatót!

Amiről még nem esett szó, hogy hogyan és kikkel szervezzük e rendezvényt! Folyamatosan keressük fel a helyi szintű vezetőket, és állítjuk mellénk ennek a célnak a megvalósítására! Ők a tagokkal való kontaktért felelnek, illetve amikor a rendezvény az Ő városukba ér, akkor a helyi szintű szervezésbe, megvalósításba vesznek részt! Ami számomra pozitívum, hogy bárkivel is egyeztettem eddig, mindenki mellénk állt és a megvalósítás érdekében együttműködik! Ezúton is köszönjük nekik!
 
 
Fő szervezőink és partnereink:
 
Savaria Depeche Mode Fan Club Szombathely
Bizarre Club Győr
Veszprém Depeche Mode Club
Székesfehérvár Depeche Mode Club
depeCHe MODE forever klub

Remélem hamarosan üdvözölhetünk Titeket a tagjaink körében, és az áprilisban tervezett első partinkon!

Kesik




Ajánlott videók
John The Revelator - magyar felirat 1993.02.15. I Feel You Martin Gore üzenete a magyar rajongóknak - 2003 Dave Gahan - Endless [Acoustic] 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 1.rész Recoil - Berlin - Release Party

2009.11.27. 16:01 | Jackal76 | 5586 Olvasás | 11 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©