depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Német nyelvű hangoskönyv jelent meg a Depeche Mode-ról

Német nyelvű hangoskönyv jelent meg a Depeche Mode-ról

Depeche Mode - Die Audiostory” címmel német nyelvű hangoskönyv jelent meg március 18-án a Depeche Mode-ról, a Lübbe-Audio (Tonpool) kiadó támogatásában. A 138 perc hosszúságú hangzó-biográfia dupla CD-n rendelhető meg 15.99 €-ért az Amazon-nál.

A világ legsikeresebb elektro-pop csapatáról számos életrajzi mű van már forgalomban, de ez az első alkalom - legalábbis, német nyelven -, hogy egy újságíró meséli el nekünk hangzóanyag formájában a Depeche Mode történetét, 1980-tól napjainkig. Thomas Bleskin számos interjút használt fel audio-biográfiájának összeállításához, melyeket a ‘80-as / ‘90-es években megjelent újságokból, a Depeche Mode rádiós, és TV-s szerepléseiből ollózott össze.

Semmi sem helyettesítheti az eredeti hangot. Ha az ember magát a művészt hallja, mindig többet tud meg róla, mintha csak olvasná az életrajzát.” - vélekedett a szerző. “Így, ebben az audio-sztoriban olyan sokszor szólaltatom meg magát az együttest, amennyiszer csak lehet. Ki más is tudna náluk szakértőibb válaszokat adni?

Az év egyik izgalmas kiadványának ígérkező hangoskönyv a következő címen rendelhető meg:
 
www.amazon.de




Ajánlott videók
1990. Halo Dave Gahan - Párizsi interjú Dave Gahan - Saw Something Recoil - 2011 Martin +Mas-Nescafe interjú Wrong - Studio Session

2011.03.18. 10:52 | Janurik János | 5355 Olvasás | 4 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©