depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Most már biztos: “Ssss” címen érkezik március 9-én a VCMG album

Most már biztos: “Ssss” címen érkezik március 9-én a VCMG album

Ami eddig csak pletykaként keringett a Neten, immáron bizonyossággá vált. Az idei év egyik legjobban várt elektro-albuma, Vince Clarke és Martin Gore, alias VCMG közös projektje “Ssss” címen kerül majd a lemezboltok polcaira, március 9-én. És, hogy a kompaktlemez-gyűjtők is megnyugodjanak, a Mute gondozásában megjelenő album a digital download és a vinyl változatok mellett ezúttal CD-n is elérhető lesz. Az izgalmakat fokozandó, az album-megjelenésig egy újabb EP-t is piacra dob a két Depeche Mode alapítótag, “Blip” címmel.

A 2012-es év kora tavasza nem csak a madárcsicsergést hozza majd vissza a fülünkbe, hanem egy majdnem Depeche Mode produktum hangjai is felcsendülnek március 9-én. Vince Clarke, aki ‘81 végén váratlanul hátat fordított a világhír küszöbén álló együttesének, és Martin Gore, aki - először kényszerűségből - belehuppant a meg nem értett szinti-zseni szinte még ki sem hűlt zeneszerzői székébe, majd az évek során tökélyre fejlesztette a Depeche Mode zenei stílusát, most először dolgozott igazán együtt. Ezúttal sem hagyományos módon, hanem - a kor szellemével haladva - a Neten keresztül elkövetett fájlcserék útján. Személyes találkozóra kettejük között csak a tavaly májusban megrendezett londoni Mute Fesztiválon került sor.

Tavaly év végén jelent meg kettejük közös munkájának első beharangozója, a The Quietus által a 2011-es év egyik legjobb trackjeként aposztrofált “Spock”, EP formájában. Ezt követi február 15-én (12”-es maxin február 24-én) a 2-es számú EP, mely a “Blip” címre hallgat.

Az izgalmas történet március 9-én teljesedik majd ki, amikor is napvilágot lát a Timothy Wiles, valamint Sie Medway Smith segítségével készre mixelt album, melynek maszterelési munkálatait a német elektro-őskövület, Stefan Betke (alias Pole) végezte.

A “lecsupaszított ütősöket és német precizitást ötvöző, valamint ritmikus zörejekből sötét, brutális falat emelő” (Electronic Beats) “Ssss” tracklistája a következő:

 

pic_ssss.jpg

 
1 - Lowly
2 - Zaat
3 - Spock
4 - Windup Robot
5 - Bendy Bass
6 - Single Blip
7 - Skip This Track
8 - Aftermaths
9 - Recycle
10 - Flux




Ajánlott videók
2009.06.24 RTL Klub - Fókusz: Depeche Mánia Dave Gahan - Deutsche Welle interjú Üzenet a magyar rajongóknak - 1997 1997.06.16. Home Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 1 1997.03.31. It’s No Good

2012.01.10. 14:31 | Janurik János | 5639 Olvasás | 8 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©