depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Miket használt a depeCHe MODE?

Mivel csalták elő az Univerzum hangjait Martinék? Hát tessék, íme több tonna szinti!

 
Fotó 1: Az előtérben egy Oberheim Matrix 12 ettől balra egy Roland Alpha-Juno 1 áll, felette Roland Jupiter-6. Tőle balra a producer Ben Hillier, és az a szép fehér folt pedig egy Mac monitor. A képen a többi kütyü még érdekesebb. Jobb oldalon két ősrégi ARP 2600 analog szinti, egy EMS VCS3 felette egy M-Audio MIDI billentyűzet.
 

SOTU stúdió 1

 
Fotó 2: Ez még ugyanaz a szoba, de egy másik kameraállásból, a középpontban egy Matrix 12. Az előtérben egy Rhodes Mk. Egy I Suitcase elektromos zongora, amin egy nagyon ritka Steiner-Parker Synthacon van.
 

SOTU stúdió 2

 
Fotó 3: Martin Gore épp egy ARP 2600-on játszik mialatt Ferg Peterkin hangmérnök kíséri figyelemmel. Martin mögött, balról jobbra: EML ElectroComp, MacBook Pro, EMS VCS3, Korg Analog Sequencer, Korg MS-20, asztali lámpa :), Oberheim Matrix 12. Az előtérben egy másik MacBook Pro, és néhány további kütyü, egy EML PolyBox, majd ismét egy nagyon ritka monofónikus analóg szinti.
 

SOTU stúdió 3

 
Fotó 4: A depeCHe MODE a stúdióban több helyet is felállított ahol Martin és Dave demóin dolgozhatnak. Ezeken a helyeken MacBook Pro-kat használnak. Itt az egyik MacBook Pro-n fut az Ableton Live, tőle balra egy EMS VCS3.
 

SOTU stúdió 4

 
Fotó 5: Ferg Peterkin hangmérnök munka közeben, egy iMac-el.
 

SOTU stúdió 6

 
Fotó 6: És befejezésképp, ha nem lett volna valakinek elég…
 

SOTU stúdió 7



Ajánlott videók
1993.04.26. Walking In My Shoes Sounds Of The Universe - Reklám 2009.06.09. Peace In Your Room - Magyar felirat Walking In My Shoes - Magyar felirat 2009.06.25. M1 - Este - Anton Corbijn Interjú

2009.03.21. 15:28 | Precious101 | 8102 Olvasás | 13 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©