depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Martin Gore - Insight

Martin Gore - Insight

Új életrajzi könyv: Martin Gore - INSIGHT

Egy új életrajzi könyv kerül hamarosan a boltokba, ezúttal Martin-ról. A könyvet Andre Boße és Dennis Plauk - két német újságíró írta, és az első híresztelések szerint csak németül jelenik majd meg. Az életrajzi alkotás anyaga az elmúlt évek interjúit veszi alapul, amelyek sorát Andre Boße Martin-nal készített utolsó interjúbeszélgetése zárja, és amelyre közvetlenül a 2009-es ECHO Awards díjátadó másnapján került sor.

Ahogy Boße idézi Martin kijelentését: „A szerepem jelenleg a depeCHe MODE-on belül olyan, mint egy államférfié. (…) Alapvetően én azt látom, hogy ez a zenekar egy nagy ország, amelynek képviselete és politikája az én feladatom.” (Szintén ez az idézet szerepelt a könyv leírásában az Amazon.de internet-es oldalon is!)

Boße arról ismert, hogy számtalan életrajzi könyvet írt és jelentetett már meg, míg Plauk a német Visions zenei magazinnak dolgozik.
 

Martin Gore - Insight

 




Ajánlott videók
Dave Gahan - Kingdom [Live at Spinner] Wrong - Berlin Echo 2009 Alan Wilder exkluzív buli meghívója 2009.05.10. Tel Aviv, Ramat Gan Stadion (Izrael) LaserTheater - depeCHe MODE Show [Low Quality] 1984.03.12. People Are People

2010.05.27. 03:17 | Cívis Target | 7661 Olvasás | 20 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©