depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Újraindul a depeCHe MODE turné, és a koncertek rögzítése

Újraindul a depeCHe MODE turné, és a koncertek rögzítése

A depeCHe MODE és a Live Here Now örömmel tudatja, hogy a Tour Of The Universe, mely egy remek starttal indult Izraelben, és Dave Gahan váratlan betegsége miatt sajnos kényszerpihenőre kényszerült, június 8-án Lipcsében folytatódik! De nem csak a koncertkörút, hanem kettejük közös vállalkozása, a Recording The Universe is ismét él!

Ahogyan a Playing The Angel turnén, úgy ezúttal is készülnek limitált példányszámú koncertfelvételek, melyeket a CD-k mellett, digitálisan letölthető formátumban is hozzáférhetővé tesznek.

A Live Here Now nagyon büszke arra, hogy ismét együtt dolgozhat a depeCHe MODE-dal, és azon vannak, hogy egy különleges szuvenírrel örvendeztethessék meg a zenekar legendásan lojális rajongóit világszerte.

A banda szóvivője így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „Nagyon tetszett ez az ötlet. Valahol félúton van egy live album, és egy nagyszerű koncert-emlék között.

Akit érdekelnek ezek a valóban egyedi Recording The Universe felvételek, az jó ha tudja:
 
- A projekt weboldalán fut egy speciális 2-t fizet, 3-at kap akció, ami azt jelenti, hogy minden két megrendelt koncertfelvétel mellé egy tetszőlegesen választott harmadik ingyen jár. Az ajánlat a jelenlegi, és az előző turné CD-ire / digitális download-jaira egyaránt érvényes.
 
- A cég garantálja, hogy a CD-k gyorsan, és épségben a megrendelőhöz érnek.
 
- A koncertfelvételek a show-t követő 28 napon belül várhatóan megérkeznek a vásárlókhoz, de erre nem tudnak teljes garanciát vállalni. A turné elején készült felvételek lassabban érhetnek a megrendelőhöz, mint a végén felvettek. Amint a CD postázásra került, E-mailben értesítenek róla minden kedves kuncsaftot.
 
- Természetesen, gyárilag nyomott CD-kről van szó, nem írott lemezekről.
 
- Minden egyes show-t Will Shapland mixel, és maszterel az Egyesült Királyságban, ahogy ez a Playing The Angel turné alkalmával is történt.
 
- A rajongók kérésére a mostani CD-ket nem speciális SACD, hanem hagyományos CD- tokokban küldik ki, mert ezeket egy esetleges sérülés esetén könnyebb kicserélni.
 
- A CD-k olcsóbban hozzáférhetőek online vásárlás esetén, ez a helyszínen történő voucher-árusítás magasabb költségei miatt van így.

A Live Here Now és a depeCHe MODE közös vállalkozásának weboldala: www.depechemodelive.com

Mindenkinek hangulatos depeCHe MODE koncerteket kívánunk - Budapesten 2009. június 23-án, és 2010. január 11-én!

© EMI




Ajánlott videók
Suffer Well - The Sim Version MTV Awards 1988 - Backstage - Final Countdown 1981.09.07. Just Can’t Get Enough Dave Gahan - Live - MAP Fund 2007 Recoil - A Strange Hour - back to Europe 1988.05.16. Little 15

2009.06.07. 00:20 | Janurik János | 6799 Olvasás | 13 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©