depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Kezdő koncert a Letterman Showban…

Kezdő koncert a Letterman Showban…

A több mint 3 évtizedes fennállású, úttörőnek számító szintipop együttes - a depeCHe MODE új lemezét hatalmas várakozás előzi meg. Az együttes március 26-án jelenteti meg 13-dik stúdióalbumát, amelynek címe: ‘Delta Machine’. A megjelenést promotálva a depeCHe MODE hamarosan koncertet ad New Yorkban a Letterman showban (Live in Letterman, CBS.com), amelyet az interneten keresztül élőben is közvetítenek.

A koncertnek a híres Ed Sullivan Theather ad majd otthont - egészen pontosan március 11-én hétfő este 8 órai kezdettel. Azok számára, akik ezt az alkalmat valamilyen oknál fogva elmulasztják, jó hír, hogy a teljes előadást az első közvetítés után több alkalommal megismétlik majd. Ezt követően pedig a koncert teljes felvételét az együttes VEVO csatornáján keresztül is elérhető teszik mindenki számára.

Az egyik legfrissebb Dave Gahannel készített interjú során (KROQ’s Kevin & Bean) az énekes / frontember 32 éves múltjukkal viccelődött…

“Mi mindig is egy olyan zenekar voltunk, akiket senki sem értett meg igazán, később mégis pont mi lettünk azok, akiket számtalanszor megpróbáltak ’másolni’; majd nagy hirtelen egy olyan bandává váltunk, akikre mindenki azt kezdte el mondogatni, hogy az egyik legnagyobb hatású együttes…”

Mr. Gahan az új albumról is elárult egy-két dolgot…

“Határozottan érezhető rajta a blues hatás, zeneileg a Songs of Faith and Devotion című lemezünkhöz hasonlítanám, szövegileg pedig a Violatorhoz áll a legközelebb. Martin pedig bluesos gitár riffekkel gazdagította a dalokat.”

Majd így folytatta…

“Ennek az albumnak a készítésekor a stúdióban teljesen megváltoztattuk az eddigi munkamódszerünket. Amikor ahhoz a ponthoz érkeztünk, hogy már úgy tűnt a teljes lemez elkészült és ‘normálisan hangzott’, hogy ez még se legyen így, újra ’megkavartuk’ az egészet és hozzátettük azt az igazi depeCHe MODE-os hangzást. Ebből a szempontból az új lemezünk a Delta Machine sem különbözik a többitől. Már alig várom, hogy a rajongóink hallhassák végre.”

Jay Tilles, Radio.com / 2013. február 28.

 

Live on Letterman

 




Ajánlott videók
Üzenet a magyar rajongóknak - 2005 2009.06.25. M1 - Este - Anton Corbijn Interjú 2009.09.07. Corrupt - True Blood - Promó Dave Gahan - Miracles [Live at Spinner] 1993.02.15. I Feel You 2006.06.05. John The Revelator

2013.03.01. 03:50 | Cívis Target | 29943 Olvasás | 79 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©