depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Portál információ
Hirdetés

FREESTATE.hu - Költözés - Frissítés

FREESTATE.hu - Költözés - Frissítés

Megtörtént a költözés! Pár hete több szolgáltatónál is teszteltük oldalainkat. Mivel ez egy non-profit rajongói oldal, viszonylag kis mozgásterünk volt a váltást illetően.

A tesztek alapján határozottan gyorsabban kellene az oldalaknak megjelenniük. Azonban valódi eredményt csak a mindennapi használat fog produkálni. Bízzunk benne, hogy új otthonunk bírni fogja a terhelést, és nem kell ismét költöznünk! Újra bekapcsoljuk az email értesítéseket is, melyeket az új hozzászólások kapcsán küldünk.

A rendszer össze-vissza 7,5GB-ot foglal jelenleg. Ennek egy része média szerverünkön, a régi helyén maradt. A rendszerből adódó összetettség miatt, biztosan lesznek hibák az oldalon. Kérjük, ha ilyeneket fedeznétek fel, azt privát üzenetben jelezzétek!

A www.freestate.hu, www.depeche.hu, forum.freestate.hu ill. www.recoil.hu címek IP váltása kb. 48 órát vesz igénybe, addig a new.freestate.hu címen éritek el oldalainkat. Ezen idő alatt csak a főoldal lesz elérhető és a Devotee Map sem lesz aktív. A teljes átfutás után ezt a hírt újból kiemelve jelezzünk majd az átállás befejezését.

Köszönjük a türelmet!
 
2009.03.11: Gyanús kiesések a szolgáltatásban…
2009.03.11 21:15: A média szerverünk is most vált, így a videók nagy része egy ideig elérhetetlen lesz.
 
 
2009.03.16 13:50: Az átállás a jelek alapján sikeres volt! Mától visszaállt a címünk is a megszokott www.freestate.hu címre.




Ajánlott videók
dM.com - Videó Blog - Budapest HD Dave Gahan - RTL - Punkt6 Personal Jesus – Stars On Ice 2008 – 2 Dave Gahan - Live - MAP Fund 2007 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 4.rész Dave Gahan - Saw Something

2009.03.09. 16:26 | Faith | 5377 Olvasás | 3 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©