depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Dave Gahan az új remix-albumról nyilatkozott a WNYC-nek

Dave Gahan az új remix-albumról nyilatkozott a WNYC-nek

A WNYC névre hallgató New York-i rádióállomásnak nyilatkozott a Depeche Mode frontembere az együttes e héten megjelent vadonatúj remix-albumáról, a “Personal Jesus” 2011-es átiratához készült klipről, valamint az ex-kollégák (Vince Clarke, Alan Wilder) által készített mixekről.

Dave - saját bevallása szerint - nem sokat tett hozzá a remix-válogatáshoz, mivel a mixek kiválasztása Martin Gore és Daniel Miller feladata volt. Daniel, a Mute Records feje még 30 éve elteltével is nagy befolyást gyakorol a banda dolgaira.

Gahan azt is elárulta, hogy a “Personal Jesus 2011” klipjének ötlete nem teljesen új-keletű, hiszen Patrick Daughters - aki a “Wrong”-ot rendezte - ezt a témát már a “Peace” videójában is feldolgozni tervezte. A sztori azonban a “Personal Jesus 2011”-hez is remekül passzolt.

Dave az egykori csapattársaival való közös munkáról is megemlékezett. VinceBehind The Wheel” remixe nagyon tetszik neki, mert az Erasure dalszerzője néhány új ötletet is belevitt a dalba. Alan pedig, filmzene-szerű megoldásokkal tette izgalmasabbá az “In Chains”-t - olyasmi munkát végzett, mint anno, amikor még teljes jogú tagja volt a Depeche Mode-nak.

A Dave-vel készült interjú a YouTube segítségével meg is hallgatható (illetve tekinthető).

 

 
A “Remixes 2: 81-11” album az EMI támogatásában kapható, június 6-ától.




Ajánlott videók
John The Revelator a Megatáncban Tour Of The Universe - Promó videó 1988.09.12. Strangelove 88 Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 1 2007.10.08. Dave Gahan - Kingdom 1986 It’s Called A Heart [Cocoricoboy TFI France]

2011.06.07. 10:01 | Janurik János | 8283 Olvasás | 20 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©