depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Bemelegítő koncertek

Bemelegítő koncertek

Tegnap este új hír jelent meg a dM.com hasábjain. Két új képpel stúdió képpel gazdagíthatjuk gyűjteményünk.

A képeken a New York-beli Chung King stúdióban készültek. A keverési munkálatokat Ben Hillier, Daniel Miller és Tony Hoffer végezte, s hamarosan elkészül a végleges album.

A következő év igazán zsúfolt lesz, amint befejeződnek a keverési munkák, jöhet a mastering és a kiadás előkészítése. A felvételek hihetetlenül gördülékenyen és termékenyen zajlottak – ténylegesen több ráadás dal is született, amelyek nem jelennek majd meg az albumon, de hamarosan további információkat közlünk velük kapcsolatban.

E héten New Yorkban fejeződött be az első kislemezhez készülő videó felvéti szakasza is. Érdekes és újító darab lett, s már alig várjuk, hogy jövőre megjelenhessen.

Februárban egy sajtó körutat jár majd be az együttes szerte az univerzumban. Valamint elkezdődnek a turné próbái is New Yorkban és Santa Barbarán is. Kísérjétek figyelemmel oldalunkat, hogy a bemelegítő koncertekről informálódjatok.

Egyelőre ennyi, hamarosan több információ és újdonság várható a dM.com hasábjain.
 
Kellemes ünnepeket kíván a dM.com!

depeCHe MODE in the Studio 2008

depeCHe MODE in the Studio 2008

 
 
 
Forrás: dM.com




Ajánlott videók
1982.04.26. The Meaning Of Love 2009.06.25. RTL Klub - Reflektor Enjoy The Silence - animation video 1993.04.26. Walking In My Shoes Fókusz: A depeCHe MODE boszorkánykonyhája 2009.06.24 RTL Klub - Fókusz: Depeche Mánia

2008.12.19. 11:22 | Faith | 10187 Olvasás | 25 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©