depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Belgrádból startol el az új Depeche Mode turné?

Belgrádból startol el az új Depeche Mode turné?

A “Novosti” című lap értesülései szerint a három évtizede töretlen népszerűségnek örvendő brit banda - mindannyiunk kedvence - 2013. májusában Belgrádban ad koncertet.

A Depeche Mode jelenleg új, sorrendben 13. stúdióalbumán dolgozik, melynek tervezett megjelenési ideje valamikor jövő év elejére tehető. A csapat frontembere, Dave Gahan annyit már elárult, hogy kb. 20 demóból válogat csapattársaival, a fő-dalszerző Martin Gore-ral, és Andy Fletcherrel. A produceri munkákkal ismételten Ben Hillert bízták meg.

A zenetörténet legsikeresebb elektro-pop együttesének legutóbbi turnéján is a tervezett koncerthelyszínek között szerepelt Belgrád, egészen pontosan 2009. május 20-ai időponttal, ám Dave Gahan hirtelen rosszulléte miatt, ezt és további koncerteket (Athén, Isztambul, Bukarest, Szófia, Zágráb, Varsó, Riga és Vilnius) le kellett mondani. Az énekes május 12-én komoly gyomor-bélgyulladást szenvedett el, majd a kórházban húgyhólyag tumort diagnosztizáltak nála, amit műtéti úton sikerült eltávolítani.

A belgrádi koncert pótlására már nem kerülhetett sor a Tour Of The Universe keretein belül, így jó esély van rá, hogy a következő turnét innen indítja útjára a Depeche Mode - ahogyan történt ez 2009. májusában, Tel Avivban.

Hogy csupán warm-up gigről lehet szó, és más város kapja az első nagy Depeche Mode koncert megrendezési jogát, azt még nem tudni.

Minden esetre, a jövő év a mostaninál izgalmasabb nyarat ígér az együttes híveinek!




Ajánlott videók
2009.02.23. Wrong John The Revelator - magyar felirat Alan Wilder & Recoil - 2007 ÚJ ALBUM Suffer Well - The Sim Version The Ultimate Video Mix 2007 1993 Enjoy The Silence - Live - Magyar felirat

2012.06.21. 05:19 | Janurik János | 10813 Olvasás | 30 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©