depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Andy Fletcher nyilatkozata a Depeche Mode jövőjéről

Andy Fletcher nyilatkozata a Depeche Mode jövőjéről

Andy Fletcher, a Depeche Mode önjelölt DJ-je és sajtó szószólója, a francia Obsküre Magazine-nak nyilatkozott együttese jövőbeni terveiről.

A június 6-án megjelenő “Remixes 2: 81-11” válogatás-album kapcsán adott interjújában a következőket árulta el Andy “Fletch” Fletcher a Depeche Mode jövőjéről:

- Az együttes hamarosan stúdióba vonul.
- Alan nem fog visszatérni állandó tagként a Depeche Mode-ba, de lehet szó együttműködésről közte és egykori zenésztársai között
- A csapat még legalább további két album felvételét tervezi.

Ami pedig, a napokon belül a lemezboltok polcaira kerülő új remix-albumot illeti, a Depeche Mode egyenként meghallgatta és jóváhagyta az összes új mixet.

A rajongóknak már csak ki kell várniuk a megjelenés időpontját, ami egyre közeleg!

Ha hihetünk azon szerencséseknek, akik már hallották az új mixeket, egy kimagaslóan jó “In Chains” változatra van kilátás - thanks to Mr. Wilder -, és Vince ClarkeBehind The Wheel”-je is dobogós helyezett. Emellett a “When The Body Speaks (Karlsson And Winnberg Remix)”-ről, az “I Want It All (Roland M. Dill Remix)”-ről, valamint a “Leave In Silence (Claro Intelecto ‘The Last Time’ Remix)”-ről is csak jókat lehet olvasni.

Június 6-án végre mindenre fény derül!

 




Ajánlott videók
1985.04. UK Interview Sajtótájékoztató 2013 - Online videó 1981.09.07. Just Can’t Get Enough 2009.09.22. Perfect - Fringe - Promó 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 3.rész 1990.02.05. Enjoy The Silence

2011.05.27. 05:38 | Janurik János | 5557 Olvasás | 11 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©