depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Alan Wilder interjú a DAC.TV-n

Alan Wilder interjú a DAC.TV-n

A Deutsche Alternative Charts (DAC) online TV-interjúsorozatának első vendége nem volt más, mint Alan Wilder, a Depeche Mode egykori tagja, és a Recoil projekt főnöke!

A “DAC.TV – die Deutsche Alternative Charts Show” tervek szerint havonta jelentkező műsora a német alternatív chartok Top 20-as listáját szándékozik bemutatni, és emellett adásonként egy prominens személyiséget is mikrofonvégre kapnak. A 45-perces műsoridőbe a listás klipektől kezdve, a lemezajánlókon keresztül, egészen a sztár-interjúkig igyekeztek sok nyalánkságot belezsúfolni a szerkesztők.  A bevezető, pilot-verzió meghívott vendége Alan Wilder volt, aki a Recoil-turnéról, és persze a Depeche Mode-ról is mesélt. A PC-n, tableten és mobilon is egyaránt élvezhető online TV-műsort itt találjátok:

 

 
 
A DAC.TV jövője a szponzoráción, támogatókon múlik, és már egészen kis hozzájárulásokat is szívesen fogad ez a kultúr-misszió.

Adakozni - már 1 €-tól - az alábbi címen lehet, egészen május 1-ig:

http://www.startnext.de/dac-tv




Ajánlott videók
1993.06.04. Condemnation [Paris Mix - Live] 2001.04.23. Dream On 2005.10.17. Clean [Bare version] 1986.02.10. Stripped 1986.04.14. A Question Of Lust Dave Gahan - Saw Something

2012.04.09. 06:52 | Janurik János | 6178 Olvasás | 3 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©