depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A legdrágább karóra

A legdrágább karóra

A depeCHE MODE és a Hublot közös árverése közel 300 ezer dollár felé emelkedett…

Düsseldorf, Németország – a depeCHe MODE rajongók egyszerűen nem kaptak eleget a Hublot karitatív aukciója során árverésre bocsájtott „Big Bang” karóra kollekciójából, amelynek számlapjai a híres brit együttes művészi albumborítóit hordozzák magukon.

A jótékonysági online aukció során a 12 különleges karóra, amelyek a zenekar 12 stúdióalbumának művészi arculatával lettek ellátva, összesen 317.500 svájci frank értékben keltek el (amely közel 300 ezer dollár).

A Patrizzi and Co. és a LiveAuctioneers.com által biztosított árverés február 8-án vette kezdetét és február 25-én ért véget. Az aukció végéhez közeledvén a licitálók a jótékonysági célra szánt összeget 295.000 USA dollár felé emelték, amelyet teljes egészében a Teenage Cancer Trust szervezetének ajánlottak fel. (Ez egy olyan non-profit szervezet, amely a kamaszkori rák ellen küzdő tevékenységéről ismert…)

Az órákkal együtt a legnagyobb összeget licitálók egy ún., delux boxset-ben hazavihették az adott album vinyl verzióját, egy USB kulcsot - az album digitális változatával és a korszakhoz tartozó dokumentumfilmmel, egy eredeti albumborítót, továbbá egy bekeretezett arany CD-ét és egy olyan fényképet, amelyet maguk az együttes tagjai dedikáltak.

A depeCHe MODE „Univerzum turnéjának” utolsó előtti állomásán minden bevételt a Teenage Cancel Trust-nak adományoztak. A legtöbbet a „Violator” művészi képeivel ellátott karóráért adták: hozzávetőleg 33.305 dollárért vásárolták meg!
 
Forrás: National Jeweler
 
Kapcsolódó hír:
 
Az órakészítés és a művészet egybeolvadása!
 

Hublot Full Collection

 




Ajánlott videók
1984.03.12. People Are People 1993.02.15. I Feel You 2009.06.25. M1 - Este - Anton Corbijn Interjú Dave Gahan - Endless [Acoustic] Dave Gahan - PRO7 - TV Total interjú MTV Awards 1988 - Backstage - Final Countdown

2010.03.08. 05:21 | Cívis Target | 7440 Olvasás | 18 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©