depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A depeCHe MODE már tervezi, hogy jövőre újra turnézik!

A depeCHe MODE már tervezi, hogy jövőre újra turnézik!

Dave Gahan: A depeCHe MODE már tervezi, hogy jövőre újra turnézik!

Martin Gore és Dave Gahan egy cseppet sem unatkozott az elmúlt időszakban - míg Martin a VCMG projekttel jelentkezett a nagyközönség előtt (Vince Clarke-kal közösen); addig Dave az énekhangjával működött közre az angol Soulsavers duó „The Light the Dead See” (’A fény, melyet a halott lát…’) című lemezén, amelynek megjelenési dátuma: 2012. május 21. Természetesen mindkét zenész tisztában van azzal, hogy a rajongóik - ez nem is kérdéses - valójában új dM lemezre vágynak.

„Körül-belül 20 demó készült már el…” – nyilatkozta Gahan a SPIN magazinnak, a jelenlegi munkálatokról - a már megkezdett, de még „neve nincs” új depeCHe MODE albumról. „Néhány dal jelenlegi formájában is ígéretes, de van pár olyan, amelyen még dolgoznunk kell, de határozottan rajta vagyunk a dolgon.”

A legendás szintipop együttes év végére tervezi, hogy sikeresen befejezi új lemezének felvételeit, amely a 2009-ben megjelent „Sounds of the Universe” című albumukat követi majd a sorban. „November végére van határidőnk és nem látom az okát annak, hogy ettől a munkamenettől eltérjünk.” - magyarázta Gahan.

Fever Ray és Christoffer Berg is csatlakozott még a depeCHe MODE-hoz a stúdiómunkálatok idejére Ben Hillier produceren kívül. „Ő (Ben) egy igazán nagyszerű zenész és számtalan fantasztikus ötlete van.” – tette hozzá lelkesen Gahan. „Nem fél attól, hogy ki is mondja - ’Van egy ötletem!’ Ez nekem tetszik. Legyőzni a félelmet egy olyan együttessel szemben, mint mi vagyunk, nem lehet könnyű. Ugyanis megvannak az alapelvárásaink arról, hogyan is akarjuk csinálni. Sok esetben helyesek a meglátásaink, és valóra is válnak, de van olyan is, amikor nem. Martin és én nyitottak vagyunk más emberek ötleteire.”

A zenekar rajongói már alig várják, hogy letöröljék a port és kiszellőztessék fekete bőrruháikat, és hogy újra magukra ölthessék azokat. Az albummal kapcsolatosan pedig megnyugtató, hogy minden a megszokott kerékvágásban halad a depeCHe MODE számára, melyet majd újra egy koncertturné követhet.

„Már vannak kész terveink, jövőre újra turnéra indulunk.” - hangzott el Gahan részéről, ezzel zárva a beszélgetést.
 

Dave Gahan Interview

 
Forrás: SPIN.com




Ajánlott videók
NLMDA - Búzamező Budapesten 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 6.rész 2009.02.23. Wrong SZTAROCK 1993 / depeCHe MODE 1997.06.16. Home Samsung - Kingdom reklám

2012.05.07. 01:39 | Cívis Target | 10134 Olvasás | 35 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©