depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A Depeche Mode jótékonysági aukciója Japán megsegítésére

A Depeche Mode jótékonysági aukciója Japán megsegítésére

Az EMI lemezkiadó művészei - köztük a Depeche Mode - jótékonysági aukciókkal próbálják segíteni a japán földrengés-, és tsunami-károsultakat. Több mint 150 világhírű sztár vesz részt ebben a segély-akcióban!

Az EMI család művészei és dalszerzői különböző “kegytárgyak” aukcióra bocsátásával igyekeznek segíteni a Japánt ért természeti katasztrófa áldozatain. Ezek között a tárgyak között éppúgy megtaláljuk a Coldplay-es Chris Martin fellépőkabátját, melyet a 2010-es “Viva la Vida” turnén viselt, mint a legendás Beatles album, a “Yellow Submarine” artwork-jén szereplő Schwinn-kerékpár utolsó “élő” példányát.

Természetesen, a Depeche Mode sem maradhatott ki a jótékonykodásból. Ők a tavaly ősszel megjelent “Tour Of The Universe” DVD-jük artwork-jét megjelenítő, és a tagok által dedikált 500 mm x 707 mm-es litográfiát tették fel az eBay-re, aukcióra. A licitálás április 15-én ér véget, és a befolyt összeget a Vöröskereszt továbbítja a japán rászorulóknak.

Az aukciót ezen a címen lehet figyelemmel követni, és a módosabb “Mode-osoknak” természetesen licitálni is szabad:
 
eBay




Ajánlott videók
1990. Halo John The Revelator a Megatáncban 1982.08.16. Leave In Silence Dave Gahan - MTV EMA07 PreShow 1983.07.11. Everything Counts Rammstein - Stripped

2011.04.12. 09:52 | Janurik János | 5553 Olvasás | 6 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©