depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A Depeche Mode 30 éve a Musikexpress-ben

A Depeche Mode 30 éve a Musikexpress-ben

A Musikexpress február 10-én megjelenő számának címlapján, és belső oldalain egyaránt főszerepben a 30. születésnapját ünneplő Depeche Mode!

A német Musikexpress magazin február 10-i számában a Depeche Mode-ot ünnepli, és az együttes 30 éves karrierjét méltatja, Jörg Rohleder szerkesztésében. A Depeche Mode-nak szentelt többoldalas értekezésben olyanok szólalnak meg, mint Daniel Miller (a Mute lemezkiadó feje), Daryl Bamonte (az együttes egykori road-ja és gyerekkori jóbarátja), Deb Danahay (Vince Clarke ex-barátnője) és a nálunk is hamarosan fellépő Robert Marlow (gyerekkori jóbarát, és egykori zenésztárs). Ők mindannyian az együttes megalakulására, első napjaira emlékeznek.


A Depeche Mode 30 éve a Musikexpress-ben

Részben eddig soha nem publikált képek (például a Depeche Mode első fellépéséről a hamburgi Markthalle-ban), valamint egy exkluzív interjú Andy Fletcher-rel (a Depeche Mode eddigi 30 éve A-tól Z-ig) teszik még izgalmasabbá a lapot!

Rajongóknak kötelező vétel!

A Musikexpress honlapja: www.musikexpress.de




Ajánlott videók
1997.03.31. It’s No Good Recoil - Berlin - Release Party NLMDA - Búzamező Budapesten Dave Gahan - Saw Something [Live at Spinner] Dave Gahan - MTV EMA07 díjátadó Walking in My Shoes - STAR WARS verzió

2011.02.09. 05:29 | Janurik János | 9995 Olvasás | 10 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©