depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Fan News | Recoil
Fan News

Recoil a Need For Speedben

Recoil a Need For Speedben

Alan ‘Recoil’ Wilder néhány felvétellel hozzájárult az újonnan megjelent Electronic Arts játékhoz, a Need For Speed - Undercoverhez.


November 21-én debütált az Electronic Arts Need for Speed játékának legújabb része, ami keresztségben az Undercover nevet kapta. Az apropó, amiért a Feestate.hu-ra is felkerült a hír, az az, hogy nem kevesebb, mint harminc betétdalt préseltek bele a játékba a készítők. Az előadók között olyanok olvashatók, mint Prodigy, Tricky, Justice, NIN mellett ott van Alan Wilder Recoil-ja is. Én három dalt hallottam a játékban, ezek: Want, Vertigen és Shunt.  Nincs kizárva, hogy további dalok is vannak a játékban, amely így remek reklámozási lehetőség Alan projektjének.






 

Ajánlott videók
Walking In My Shoes - Magyar felirat Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 2 1990.02.05. Enjoy The Silence 1989.02.13. Everything Counts [Live] 2007.12.01. Alan Wilder [Echo_Moskvi Interview] Precious - Compare


2008.11.23. | mönye | 6044 Olvasás | 3 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Figyelmeztetés
A Fan News tartalmát a tagok bejegyzései alkotják. Minden felelősség az információk hitelességét illetőn kizárólag a bejegyzés szerzőjét terheli, s nem a portálunkat!
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Hirdetés
FREESTATE.hu ©